Ankomst og afrejse

Dag 1 – Velkomst i sportsbyen fra kl. 17.30
Hvis du har valgt UCPA-transfer: Afrejse fra lufthavnen ved UCPA-flyenes ankomst, bustur til Trois Rivières, båd til Les Saintes, middag og overnatning i sportsbyen.

Dag 8 – Forberedelse til afrejse, udtjekning. Tidlig frokost til afgang fra sportsbyen omkring kl. 12.30. Natflyvning til Paris.
D9 – Ankomst til Paris omkring kl. 7:00

Dag for dag program

D2 til D6 – 5 katamaransessioner
De overvågede sessioner veksler mellem morgen og eftermiddag

Sammen med gruppen og med råd fra din erfarne instruktør fastlægger du dit program i løbet af ugen alt efter vejret og din motivation for at optimere dine sejladser.
I løbet af dine sessioner lærer du at trimme dit sejl for at sikre en god fart, at placere dig selv for at holde den rette balance i katamaranen, at styre efter vindretningen og at manøvrere for at dreje.

Hele ugen i din fritid er der snorkling, kajak- og stand-up-paddle-udstyr til rådighed.
Mulighed for yderligere aktiviteter, der kan bookes på stedet i henhold til tilgængelighed:
Stand-up-paddle, kajak, windsurfing, snorkling, sejlads (mellem 30€ og 40€ undtagen for dagsture).

D7 – Fridag: Mulighed for valgfri udflugt til Guadeloupe eller Marie-Galante, som kan bestilles under tilmeldingen eller på stedet efter tilgængelighed.

Guadeloupe-dag: Bådtur tidligt om morgenen, morgenmad på Guadeloupe-siden på den lille Port de 3 Rivières. Besøg på markedet i Basse-Terre efterfulgt af en gåtur i den tropiske skov mod Carbet-vandfaldene. Stop ved Longueteau romfabrikken, frokost og besøg på en bananplantage.

Dagstur til Marie-Galante: Marie-Galante ligger få kilometer fra Les Saintes, mellem Grande-Terre på Guadeloupe og Dominica, og er en af de mest stille øer på Antillerne. Få mennesker, postkortstrande, en varm velkomst og sukkerrørsafgrøder med nogle reference destillerier.
Overfart med privat båd (45 minutter), gruppe på 12 personer, lokal guide, frokost inkluderet.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til din komfort:
En lille førstehjælpskasse, personlig medicin og myggespray.
Det er nyttigt at have en pandelampe med.

Praktisk for aktiviteten:
Medbring handsker og støvletter.
Medbring lukkede sko som f.eks. kondisko for at nyde de mange vandreture.

Pas på solen! Medbring meget effektiv solbeskyttelse. Medbring mindst en langærmet lycra-T-shirt med lange ærmer, en hat eller kasket, solbriller (med lukning), og glem ikke badetøjet.

Guadeloupe ligger i et tropisk område, tilstedeværelsen af myg er hyppig, medbring myggebalsam og cremer til om aftenen (ingen biafine).

I en mere miljøansvarlig tilgang stiller vi ikke længere plastikflasker til din picnic til rådighed, husk at medbringe din vandflaske.

Alt sportsudstyr stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
5 katamaransessioner
Tilsyn og udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et enestående sted: bugten Les Saintes, en af de smukkeste bugter i verden