Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Der er planlagt et møde søndag eftermiddag for at præsentere aktiviteten.
Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du ankomme til sportsbyen lørdag inden kl. 19.00. Giv os venligst besked, hvis du ankommer senere end dette.

Ingen aktivitet lørdag morgen.
Kurset slutter lørdag kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Indvielsesdag og opdagelse af aktiviteten med udgangspunkt i stranden i Paulilles, Port Vendres kommune. Picnic i en bugt.

Tirsdag – Indvielse og stand up paddle i reservatet Cerbère – Banyuls.

Onsdag – Offshore-sejlads (kl. 11-17.30, formiddag fri) fra Argelès, kajaktur til Collioure.

Torsdag – Afgang fra Peyrefite-stranden og overskridelse af grænsen til Spanien i kajak. Pause i Port Bou, den første lille fiskerihavn i Spanien. Picnic i en bugt. Grotter er også på programmet denne dag.

Fredag – Heldags sejlads langs kysten fra Banyuls. Opdagelse af havreservatet med picnic ved havstien. Debriefing og afslutning af kurset.

Hele holdet i sportsbyen tager sig af dit daglige velbefindende og tilbyder dig gratis aktiviteter: jogging, strækøvelser, yoga, afslapning, bevidstgørelse om kost, bueskydning, golfopdagelse, petanque…

Du kan også drage fordel af det milde catalanske klima i en komfortabel sportsby: opvarmet swimmingpool fra april til oktober, afslapningslounge, rigtig beachvolleybane, bordtennisborde, bowlingbane, hængekøjer, palmer og grønne områder til afslapning.

Den afslappede og sportslige atmosfære vil give dig mulighed for at få et fremragende ophold!

Disse aktiviteter eller animationer varierer alt efter perioden. Om sommeren (juli og august) tilbydes de om morgenen, tidligt om eftermiddagen og sent om eftermiddagen. I den tidlige og sene sæson tilbydes de sidst på eftermiddagen.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring vandsportsudstyr: lukkede sko, der er egnet til vand, kasket, let vindjakke, solcreme, badetøj, lycra, maske og snorkel.
Sommerhat, solbriller.
En personlig vandflaske.

Alt teknisk udstyr kan lånes.

Forplejning

Picnic frokost. Varmt måltid om aftenen.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
3 og en halv dag med havkajaksejlads
1 dag med stand up paddle.
Udstyr og vejledning af en lokal guide
Våddragt om nødvendigt
Transfers på stedet
Gratis aktiviteter og underholdning i sportsbyen

Teknisk niveau

Oplev klippekysten i havkajak eller stand paddle