Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen om søndagen mellem kl. 10 og 17. Du kan nyde faciliteterne i sportslandsbyen: svømmebassin, badminton, agore rum, petanquebane…
I slutningen af eftermiddagen møder du dine sportsinstruktører, diskussioner, møder og præsentation af dit ugeprogram.
Adgang til sportslandsbyen er åben om lørdagen og søndagen. Den er lukket kl. 22 ved hjælp af en adgangskode de andre dage i ugen.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig i sportslandsbyen i Arcs lørdag mellem kl. 17 og 19.

Lørdag morgen afslapning, swimmingpool, badminton, petanque, uorganiseret gåtur, besøg på Arcs stationen… det er din tur! Sidste frokost starter kl. 12. Opholdet slutter lørdag før kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Om morgenen lærer du de grundlæggende i navigation på vandet i Bourg Saint Maurice, for bedre at kunne håndtere turen ned ad Isère. Frokost ved vandkanten, og om eftermiddagen tager du på din første tur ned ad en del af Isère i en raft.

Tirsdag – Mountainbike dag…Efter at have taget en mountainbike i brug, kører du på stederne i Arcs.

Onsdag – Om morgenen er det top i at lære kajak, det er airboat, en sikker enhed og en garanti for oplevelser. Det er op til dig at styre! Om eftermiddagen kaster du dig ud i vandet, svømning i hurtigt vand får dig til at opleve floden fra en ny vinkel…mere våd!!! Overnatning ved Isère, et socialt øjeblik med gruppen.

Torsdag – Om morgenen søger du bølger og glideshow ved hjælp af en hot dog, en hybrid enhed mellem en raft og en kano. Frokost ved Aime basen. Om eftermiddagen, rafting mellem Aime og Centron, du nærmer dig den stormfulde del af Isère, garanteret oplevelser.

Fredag – Vandretur til højtsøerne i Arcs hele dagen.

Udførelsen af dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedshensyn eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledelsen, der er berettiget til at træffe de nødvendige afgørelser.
Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Vær sikker på, at du har det nødvendige niveau for dette kursus… hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil du ikke kunne blive på dette kursus, og vi vil ikke altid have mulighed for at finde plads til dig i en anden gruppe.

Påkrævet udstyr

Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirts (s), “åndbar” undertrøje (type Odlo, Capilène, Carline), fleece eller tyk sweater, vandtæt jakke (type Goretex eller K-way), shorts, badedragt, lærredsbukser, sneakers til at gå i vandet, vandflaske eller plastflaske på minimum 1 liter, en lille “tupperware”-type beholder til din picnicsalat, bestik, en kniv, en lille frysepose til dagens snacks, en affaldspose til at beskytte dine ting i din rygsæk, toilettasken og badehåndklæde. En “sovepose” til bivuak (et lagner, der glider i soveposen, som vi vil låne dig), elektrisk pandelampe til bivuak. Ørepropper. Lommepenge og identitetskort.
Til mountainbiking: Cykelshorts, handsker til at beskytte dig!
Til vildtvandsport: K-way, skiftetøj, sneakers, ekstra tennissko eller vandsko.
Glem ikke en hængelås til dit personlige skab.

Førstehjælpspakke
Vi anbefaler, at du medbringer en lille personlig førstehjælpspakke.

Standard indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for bestemte problemer (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabeler.
– Noget til at lindre smerter i ankler og knæ: “Elasto”-type bånd.
– Noget til at rengøre små sår: kompresser.
– Solskydd til hud og læber.
– Noget til at lindre maveproblemer efter ændringer i kosten.
– Noget til at lindre hovedpine og ømme muskler.
– Noget til at lindre insektstik.

Spørg din læge og apoteket om råd, og husk at du skal bære din førstehjælpspakke, så tag kun det mest nødvendige med.

Vandresko*, rygsæk, mountainbikehjelm, raftingudstyr.
*Føl dig velkommen til at medbringe dine egne sko, hvis du har dem.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (af tupperware-typen), plastikbestik, små lynlåsposer, store genbrugsposer …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Aktiviteter
5 flodsportssessioner, 2 vandreture, 1 mountainbike-dag

Teknisk niveau

Vand- og bjergsportsentusiast, kom og “udfold” dig selv i Les Arcs.