Ankomst og afrejse

Dag 1: Velkomst i Maison de l’Aventure (26420 La Chapelle-en-Vercors) søndag fra kl. 16 til 18.
Middag og præsentation af opholdet af din instruktør.

Dag 7: Fritid. Mulighed for swimmingpool i juli og august, lille landsbymarked, besøg på gårde (Bleu du Vercors-ost og gedeost).
Kold frokost på Maison de l’Aventure
Kurset afsluttes kl. 13.30.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Dag 2: På Herbouilly-området, præsentation og introduktion til de forskellige rebeteknikker (nedstigning og opstigning med blokke) og om eftermiddagen øvelse til en første nedstigning i skakten.

D3 : Stadig på Herbouilly-området, som er et stort nordisk område om vinteren, fortsætter vi vores udforskning af undergrunden og brugen af de teknikker, som vi har lært dagen før, i hjertet af Gourre-Fumant-grotten, som er en “must-see”-grotte i Vercors.

Dag 4: Afhængigt af deltagernes niveau vil vi tage til en af de mange grotter i massivet med et program med nedstigning af skakte og fremgang i et aktivt netværk (underjordisk flod).

D5 : Vi begynder med at krydse en underjordisk sø i Vercors’ store klassiker: Gournier-grotten. Efter nogle smukke konkretionsrum kommer vi til den underjordiske flod, hvor vi fortsætter en fantastisk udforskning.

Dag 6: For at variere fornøjelserne vil de teknikker, der blev brugt de foregående dage, give os mulighed for at praktisere “solhuler” i hjertet af den berømte Ecouges-kanal: nedstigning af vandfald, spring, svømning… vandfyldte følelser på mødestedet. Til middag: smagning af Ravioles des Grands-Goulets

Påkrævet udstyr

Vigtigt personligt udstyr
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(e), åndbar undertrøje (f.eks. Odlo, Capilene, Carline), sweatshirt, fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke, shorts, strømpebukser eller varmt undertøj som f.eks. lycra, svømmedragt, joggingbukser, skisokker (varme), kondisko eller lette vandrestøvler, der kan gå i vandet, vandflaske eller plastikflaske, toiletartikler og en lille førstehjælpskasse, lommepenge, lille rygsæk.

Til miljøvenlige kolde måltider skal du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” med en kapacitet på 0,7 eller 1 liter.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.
Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.
Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr til alle aktiviteter og støvler til huleforskning.

Forplejning

Måltiderne tilberedes på stedet af kokken på La Maison de l’Aventure, frokostkurve.
I tilfælde af særlige diætkrav, bedes du informere os via e-mail info@maison-aventure.com
Ånden er at dele opgaverne, og deltagerne skal rydde deres bord og rydde op på deres værelse.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Udforskninger i jordens centrum!