Ankomst og afrejse

Modtagelse mandag morgen kl. 10.00 på parkeringspladsen i den gamle landsby Cornillon 30630 (UCPA-skilt) på venstre side, inden man kommer ind i den gamle landsby.
Aflever dine tasker og tag tøj på. Præsentation af ugen og af vores opholdssted.
Til fods og i “ro” vil vi opdage den lilla lavendel, landsbyen Cratoule med sine fantastiske huse og haver i en bugt af en glemt sti, besætninger på en sti… Swimmingpool omkring kl. 17.00.
Aftensmad og overnatning i Cornillon.

I bil kører vi til Uzès, en by, der er klassificeret som historisk kulturarv, og vi udforsker Place aux Herbes, hvor der afholdes et storslået provencalsk marked med dufte, farver og palaver. Picnic med markedets smagsoplevelser.
Kurset slutter senest kl. 13.30 i Uzès.

Dag for dag program

Dag 2 – Gåtur til den fredede landsby Cornillon (besøg). Picnic ved floden; plask! Vi vandrer mellem vinmarker og garrigues.
Aftensmad og overnatning i Cornillon.

D3 – Transport i bil til Pont du Gard (verdensarvsliste). Til fods følger vi de store romerske bygherres spor og ser resterne (især buerne) af akvædukten; storslået! Picnic, badning, solcreme eller omvendt! Tilbage med køretøj.
Aftensmad og overnatning i Cornillon.

Dag 4 – Canyon des Concluses. I en vild natur har en bæk skåret sit leje ud i dette kalkstensmassiv (klipper, grotter). En rigtig øjenåbner!
Aftensmad og overnatning i Cornillon.

D5 – I grønne omgivelser, i skyggen af en smuk nationalskov. Vi vil opleve Chartreuse de Valbonne. Kartusermunkene vidste, hvordan de skulle vælge deres sted! Om aftenen forlænger svømmehallen og bordets glæder dagen.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

Vores råd:
Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(e), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline type), sweatshirt, fleecejakke eller kraftig trøje (til aftenen), vandtæt jakke (Goretex type) eller regnkappe, shorts, badedragt, lette lærredsbukser, halvhøje sokker (bouclette type), lette vandresko til vandreture. vandrestave, hvis du har dem, vandflaske eller plastikflaske, kniv, plastikskål og -bestik, lille lommelygte, en stor plastikpose, en toilettaske og et håndklæde, en lille førstehjælpskasse, lommepenge, en lille rygsæk på mindst 25 liter til dagen (til picnic og personlige ejendele), sportssko som f.eks. kondisko, solcreme. Tag nogle snacks med (f.eks. müslibarer).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.
Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Hvis du ønsker at spise kolde måltider på en miljøvenlig måde, bedes du medbringe let bestik og en 0,7- eller 1L Tupperware-beholder.

Rygsæk, bemærk venligst, at vi ikke udlåner vandresko på dette program.

Forplejning

Familiekøkken og regionalt køkken baseret på produkter fra haven, vin og aperitif fra huset. Picnic til at tage med til frokost.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Oplev de skjulte vidundere i Provence omkring Cornillon til fods