Ankomst og afrejse

Ankomst lørdag morgen til Bastia lufthavn. Bemærk venligst, at der kun er én transportmulighed mellem Bastia lufthavn og Ferme de l’Albadu. Denne transport er gratis, og den eneste betingelse for at benytte sig af den er at ankomme til lufthavnen inden kl. 12.00. Mødestedet i Bastia lufthavn for transporten er ved bagagebåndet. For yderligere oplysninger ring til 04 95 46 24 24 55.
Hvis du kommer i bil, bedes du møde direkte ved Ferme de l’Albadu om morgenen.
Frokosten indtages på gården, og en svømmetur i de naturlige pools eller en første ridetur i sadlen vil blive foretaget om eftermiddagen, afhængigt af vejret og organisationen.
Overnatning i telte på gårdens campingplads.

Endelig pleje af hestene. Fri formiddag. Afrejse til Bastia lufthavn. Returtransporten til Bastia lufthavn finder sted lørdag sidst på formiddagen, du kan planlægge et returfly omkring kl. 13.30.

Dag for dag program

Dag 2 – Klargøring af hestene om morgenen, afgang sidst på formiddagen fra Albadu-gården, hvor vi krydser byen Corte i nordlig retning. Vi stopper for frokost ved Cabetsoli-bækkenet og følger derefter den gamle sti Corte-Castirla, hvor vi krydser en lille romersk bro.
Bivuak ved det sted, der hedder Tripiole.

Dag 3 – Overgang over Golu mod Aiguilles de Popolasca, picnicstop, gennemkørsel af landsbyen, nedkørsel til Asco-floden, over den gamle bro, lang galop i dalen.
Bivuak på bredden af Tartagine-floden.

D4 – Retning mod landsbyen Pedano, der ligger på skråningerne i Ostriconi-dalen, vandring og picnic på højdedragene. Vi krydser landsbyen Novella og følger dalen til Ostriconi, hvor vi kommer til vores første bivuak ved havet.

Dag 5 – Første etape af gennemkørslen af Agriates-ørkenen. Vi rider langs kysten for at opleve vilde bække. Vi galoperer langs de fine sandstrande til Saleccia, hvor vi gør holdt på en campingplads.

D6 – Morgendagssvømning med hestene. Rå, på den paradisiske strand i Saleccia, vil du dele uforglemmelige øjeblikke med dine heste. Om eftermiddagen fortsætter vi ad toldvejen til Saint-Florent-bugten, hvor vi bivuakerer ved en bæk i ly af elde.

Dag 7 – Afrejse til Aliso-dalen. Vi klatrer op ad skråningerne ved landsbyen Sorio ad en gammel muldyrssti. Opdagelse af Tenda-plateauet (1200 m) og måske de vilde heste. Nedkørsel til landsbyen Pietralba og tilbagevenden til Albadu-gården. Nat i telte og table d’hôte-måltid.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller modificeres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” med en kapacitet på 0,7 eller 1 liter.

Personligt udstyr er påkrævet:
Soveposen skal have et lagen, dun komfort 5° april, maj, september, oktober og komfort 10° juni, juli og august, campingmadras, lette vandresko, mini chaps (ridestøvler eller støvletter er ikke egnet til dette program), anorak, lærredsbukser eller ridebukser. Vandtæt vindjakke, lommelygte, vandflaske (mindst 1 ½ liter), hat eller kasket, solbriller, lommekniv, solcreme, myggebalsam (undgå syntetisk undertøj og stramme bukser). Alt udstyret skal kunne være i en bjerg- eller rejsetaske.
Medbring også en bæltetaske (til at opbevare solcreme, lommetørklæder, kamera’ ), en bombe eller hjelm og cykeltasker (hvis du har en sådan).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Tasker, sadelmageri, telte, bombe (det er bedre at tage din egen bombe eller hjelm med).

Forplejning

Picnic frokost, varmt måltid om aftenen.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Shuttlebus fra togstationen eller lufthavnen (ankomst og afgang) til stedet
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Lad dig friste af denne sportseventyrsferie mellem havet og bjergene