Ankomst og afrejse

Dag 1 – Modtagelse i Maison de l’Aventure (26240 La Chapelle-en-Vercors) søndag fra kl. 16.00 til maks. 18.00.
Der er pendelservice til rådighed (se adgangsafsnittet).
Installation, generel præsentation, middag efterfulgt af et møde med din guide, som vil præsentere dit ophold

Dag 7 – Fri formiddag med mulighed for at besøge lokale producenter (ost, marmelade…) (afhængig af tilgængelighed).
Frokost på Maison de l’Aventure og afslutning af opholdet kl. 13.30.
Mulighed for shuttle (se adgangsafsnittet).

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Dag for dag program

Dag 2 – Testdag på højdedragsstierne. For at vurdere dit fysiske potentiale vil en luftrute føre os over naturlige pas med fantastiske panoramaer: But de l’aiglette, Col de Vassieux og But de Nève, men pas på, det er op ad bakke!
Højdeforskel +/- 780 m. Distance 16 km. Varighed 5 til 6 timer.

Dag 3 – Afrejse til 3 dages raid. Transport i minibus til plateau de beurre, hvorfra vi tager af sted for at nå Croix de l’Echelette: indgangen til naturreservatet Vercors High Plateaux. Vi krydser reservatet fra vest til øst med Mont Ventoux i horisonten og overnatter i Chaumailloux-fårestalden med en fantastisk udsigt over Mont Aiguille.
Højdeforskel +660m / -300m. Afstand 18 km. Varighed 6 timer.

Dag 4 – På denne anden dag af turen vil vi, efter at have vandret gennem den hvide ørken, betragte massivene Dévoluy, Ecrins og Belledonne fra toppen af Montaveila, som dominerer Queyrie-sletten. Vi følger foden af Grand Veymont og håber på et møde med stenbukken og når frem til skovhuset Pré Grandu. Aften ved bålet.
Højdeforskel +500 / -700m. Afstand 17 km. Varighed 6 timer.

Dag 5 – Op ved solopgang til ugens længste etape. En usædvanlig rute, der veksler mellem krogede fyrretræer, uberørte bjergmarker og isolerede fårefolde, hvor vi følger den østlige kant af højslettekammene og går ned i dalen. Minibussen kører os tilbage til Maison de l’Aventure for at få et livreddende brusebad.
Højdeforøgelse +/-500 m. Distance 21 km. Varighed 8 til 9 timer.

D6 – Efter ugens anstrengelser byder denne dag på en 100% fornøjelsessti. På Gagère-plateauet og dets sibiriske verdenslandskab vil vi foretage en original passage af Font d’Urles-gletsjeren. Fra Puy de la Gagère vil vi sandsynligvis have mulighed for at observere gemser i deres lodrette område. Om aftenen vil vi spise et traditionelt måltid i Maison de l’Aventure: tartibleue.
Højdeforøgelse +/- 800 m. Distance 14 km. Varighed 6 timer.

Påkrævet udstyr

Et godt råd:
Let, vandtæt og isoleret tøj, fleece, undertøj, varme strømpebukser og sokker, en hat, handsker (to par kan skiftes, hvis de bliver våde), solbeskyttelse (creme, briller og kasket). En 30 liters rygsæk til dagen.

Glem ikke :
En vandflaske og/eller isotermisk flaske, en lommekniv, en lommelygte eller en pandelampe, en førstehjælpskasse, et duntæppe, varme og vandtætte vandrestøvler og et par gamacher.
Og for at kunne spise kolde måltider på en miljøvenlig måde skal du medbringe let bestik og en 0,7 eller 1 liter “Tupperware”-beholder.

Teknisk udstyr og sikkerhedsanordninger, hvis det er nødvendigt.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension
udstyr til snesko
Rejser i minibus
Tilsyn fra mandag til fredag af en lokal guide

Teknisk niveau

Snesko-togt på Grande Traversée du Vercors