Ankomst og afrejse

Vores team vil tage imod dig i sportsbyen fra kl. 9.00 (det anbefales at ankomme senest kl. 16.00).
Når du har fundet dig til rette, vil du opleve sportsbyen og de forskellige sportssteder. Sidst på dagen vil I få et aktivitetsmøde og få udleveret en del af jeres udstyr (undtagen surfingudstyr). Omkring kl. 19.00 tilbydes en velkomstdrink. Middag og aftenunderholdning.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 18.30 og 20.00. Der er planlagt en god middag for at starte arrangementet i godt humør. Næste morgen fortsætter dynamikken på kurset sammen med holdet i sportsbyen.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret i samme rum som dine venner, anbefaler vi, at du kontakter sportsbyen inden din ankomst.

Sidste morgen, vågn forsigtigt op. Du vil blive bedt om at hjælpe lidt med at returnere dit værelse og udstyr.
Måltid og afslutning af kurset kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Din første session vil være opdelt i 2 dele. Først vil du lære det “lille spil”, dvs. putte og puttetilgange, og derefter vil du gå over til det “store spil” med brug af jern på driving range. Til sidst vil din instruktør foreslå en situation med et mål (spilfase), der er tilpasset dit niveau.

Tirsdag – I forlængelse af den første session fortsætter du med små spil og tilgangsløft. Situationer som f.eks. udgange og passage under en bunker vil indgå i denne anden session, hvis dit niveau tillader det. Som dagen før vil anden fase af kurset være baseret på det store spil, brugen af jern og træer.

Onsdag – Din fremgang vil give dig mulighed for at forbedre tekniske slag som f.eks. brugen af skråninger (opad og nedad) og derefter skifte til driving range for at forbedre dine baner i det store spil.

Torsdag og fredag – Dine sidste to sessioner i ugen finder sted på 9-hullersbanen i Pinsolle Golf Club. Formålet med disse sessioner er først og fremmest at kontrollere dine spilstrategier (f.eks. hvilken type approach du skal bruge, valg af kølle…), men også at gennemgå de tekniske punkter og spillereglerne.

Uden for sessionerne har du 2 greenfees til at gå og spille frit, når du ønsker det.

Efter golfsessionerne kan du benytte dig af faciliteterne og sportsudstyret i sportsbyen eller i nærheden (tennis, swimmingpool, beachvolleyball, golf, carver…).

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj, personlige ejendele og håndklæder.
Medbring badedragt (underbukser eller boxershorts til mænd). Et par kondisko eller tennissko.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 golfsessioner med en instruktør, hvoraf 2 er på en guidet bane
2 greenfees i selvstyre
Lån af golfudstyr hele ugen, også uden for de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kom og få en perfekt gynge ved havet!