Ankomst og afrejse

Velkommen til sportsbyen af vores team fra kl. 9 (det anbefales at ankomme senest kl. 16).
Efter indkvarteringen vil du opdage sportsbyen og de forskellige sportssteder. Aktivitetsmøde og distribution af en del af udstyret (uden surf) i slutningen af ​​dagen. Omkring kl. 19 tilbydes en velkomstdrink. Middag og god stemning om aftenen.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, bedes du præsentere dig i sportsbyen lørdag mellem kl. 18.30 og 20. En god middag er planlagt for at starte i højt humør. Næste morgen fortsætter dynamikken i kurset med sportsbyens team.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret i samme værelse som dine venner, anbefaler vi, at du kontakter sportsbyen før din ankomst.

Sidste morgen, blid opvågning. Lidt hjælp vil blive bedt om for at aflevere dit værelse og udstyr.
Måltid og afslutning af træningen kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Din første session vil være delt op i 2 dele. Først vil du håndtere “det lille spil”, det vil sige, putting og rolling approacher, for derefter at skifte til “det store spil” med brug af jern på træningsbanen. Til sidst vil din træner foreslå en situation med et mål (spillefase) der passer til dit niveau.

Tirsdag – I forlængelse af den første session vil du fortsætte med det lille spil og behandle de løftede approacher. Situationer såsom udgange og passage under en bunker vil være en del af denne anden session, hvis dit niveau tillader det. Som dagen før vil den anden del af lektionen dreje sig om det store spil, brugen af jern og træ.

Onsdag – Din progression vil tillade dig at forbedre på tekniske slag såsom brug af niveauændringer (opstigning og nedstigning) og derefter skifte til træningsbanen for at forbedre dine baner i det store spil.

Torsdag og fredag – Dine 2 sidste sessioner i ugen vil finde sted på Pinsolle golfbanens 9-huls bane. Målene med disse sessioner er først og fremmest at verificere spilstrategier (fx: hvilken type tilgang at bruge, valg af klub…) men også at give feedback på tekniske punkter og spilregler.

Uden for sessionerne får du 2 green fees til frit at spille, når du ønsker det.

Efter golf-sessionerne, nyd faciliteterne og sportsudstyret i sportslandsbyen eller i nærheden (tennis, svømning, beachvolley, golf, carver…)

Afslutningen af dette program er angivet vejledende.
Det kan blive ændret eller justeret, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA kontrolpersonalets ansvar at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Planlæg dit skiftetøj, personlige ejendele, toilet håndklæder. Forudse en badedragt (slip eller boxershorts til jer herrer). Et par basketball eller tennis sko.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 golfsessioner med en instruktør, hvoraf 2 er på en guidet bane
2 greenfees i selvstyre
Lån af golfudstyr hele ugen, også uden for de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kom og forfin din sving ved havet!