Ankomst og afrejse

Velkomst søndag fra kl. 17.00, installation, derefter overførsel og installation i Bessans/Villaron, velkomstmøde og præsentation af opholdet.

Lørdag – afslutning af opholdet Lørdag efter morgenmaden i Serre Chevalier, hjemrejse til Val Cenis eller afrejse fra Serre Chevalier for dem, der ønsker det.

Dag for dag program

Mandag – Første dag på en tur i Haute Maurienne 41 km og +850 m, hvor du udforsker Bessans – Ecot – Avérole-Bessans og sover i Bâtisse Bessans-gite.

Tirsdag – Afgang fra Bessans for en ny dag i retning af Lanslebourg – Suse via Mont Cenis. Du krydser Mont Cenis skoven og dens sø for at køre ned til Italien 70 KM +1450m og sover på Hotel Susa.

Onsdag – Afgang fra Italien til en mytisk rute med en usædvanlig militær arv i en grusatmosfære, Susa – Col de Finestre 24KM +1820. Overnatning i Italien på Fattoria Pian del Alpe.

Torsdag – Italiensk dagstur med en dagstur Col de Finestre-Claviere 57Km +1780 m. Overnatning i refugiet Rifugio verso alto Claviere.

Fredag – Sidste dagsudflugt Claviere – Col du Granon – Serre Chevallier 44 km + 1190 m. Nat på UCPA-centret i Serre Chevalier!

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Planlæg at komme med: en rygsæk til at bære dine ting for dagen + en vandflaske + din cykel.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
5 dages cykling
Transport til og fra hytter og gites

Teknisk niveau

Grus i hjertet af verdens største cykelområde