Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig på søndag hele dagen fra kl. 9.00. Fra kl. 14.00 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness…
Fra kl. 18.30, velkomstbriefing og præsentation af sportsbyholdet og deling af jeres aktivitetsplan.
Hvis du ankommer efter kl. 20.00, bedes du give os besked dagen før senest kl. 19.30.
Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 20.00.

Sidste morgen til at pakke dine ejendele, frigøre dine værelser og nyde de enestående omgivelser en sidste gang.
Opholdet slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør for ugen. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver enkelt surfer med at gøre fremskridt i deres eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne, og hvordan du kan bestemme dit niveau af fremskridt. Om aftenen mødes alle i 5-7 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden er det tid til at starte aftenunderholdningen, der foreslås af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder og din instruktør for at individualisere sine råd. Efter sporten venter vores sejlerteam på dig på stedet for en ekstraordinær nautisk animation. I naturskønne omgivelser kan du afprøve de seneste tendenser og nyt udstyr fra vores sejlsportsvenner. Om aftenen, direkte på terrassen, vil der blive tilbudt en koncert som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor fest på dansegulvet.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, foreslår vi en mere rolig formiddag på Bombannes-pladsen. Vores cateringteam tilbyder en brunch for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen tilbydes 1 uafhængig session. Tilbage i sportsbyen venter en ny aften på dig…

Torsdag – I dag er der to lektioner med din instruktør, om formiddagen og om eftermiddagen. Torsdagens sessioner kan give dig mulighed for at personliggøre dit valg af boards eller baner lidt mere med råd fra dine partnere og instruktørteamet. I 5-7 vil wake-holdet få dig til at drømme med en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportsbyen! Tonen er sat, aftenen lover at blive meget livlig.

Fredag – Ugens sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig under hele opholdet. Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen til en afrapportering af ugen. Vores cateringteam byder på en festlig buffet på terrassen, inden den legendariske sidste “Bombannesque”-aften.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder, skiftetøj og et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension
8 windsurfing-sessioner af 2h30
Sikker fri sejlads
Windsurfing udstyr
Våddragter og seler
Aktiviteter efter sport

Teknisk niveau

Let windsurfing: moderat vind og udstyr i vandkanten