Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig søndag, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18.30 er der introduktionsmøde og præsentation af det sportslige landsbyhold og deling af din aktivitetsplan.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du fremmøde i sportslandsbyen lørdag mellem 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigive værelserne og nyde den enestående ramme en sidste gang.
Opholdets slutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør for ugen. For denne er det lige så vigtigt at dele teamånden som at kunne få hver windsurfer til at udvikle sig i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og får en vurdering af dit udviklingsniveau. Om aftenen mødes alle til en 5-7 for en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt til stranden, vil det være tid til at starte aftenens underholdning, som er arrangeret af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at forbedre dine basale færdigheder og giver din instruktør mulighed for at individualisere sine råd til dig. Efter sporten, venter vores sejlteam på dig ved spidsen for en ekstraordinær vandaktivitet. I en idyllisk kulisse tester du nye tendenser og de nye hjælpemidler fra vores sejlervenner. Om aftenen kan der blive foreslået en koncert direkte på terrassen som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en roligere formiddag på Bombannes stedet. Vores cateringteam tilbyder en brunch, for dem der vælger at sove længe. Om eftermiddagen bliver der foreslået en session på egen hånd. Når du vender tilbage til sportslandsbyen, venter der dig en ny aften…

Torsdag – I dag er der planlagt to lektioner med din instruktør, en om formiddagen og en om eftermiddagen. Torsdagens sessioner kan give dig mulighed for at personliggøre dine valg af boards eller ruter lidt mere baseret på råd fra dine kolleger og instruktørteamet. I en 5-7 får wake-teamet dig til at drømme ved at lave en demo fyldt med tricks og dynamik, lige foran sportslandsbyen! Med denne stemning, lover aftenen at blive særdeles livlig.

Fredag – Ugens sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig gennem hele opholdet. Fra kl. 18:30 mødes alle grupperne på terrassen til en ugentlig opsummering. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, før vi går over til den legendariske sidste “Bombannesque”-aften.

Gennemførelsen af dette program er angivet som vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses afhængigt af tekniske krav, sikkerhedsforanstaltninger eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-trenerne, der er bemyndigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par brugte sko til vandsport og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, briller). Forudse en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension
8 windsurfing-sessioner af 2h30
Sikker fri sejlads
Windsurfing udstyr
Våddragter og seler
Aktiviteter efter sport

Teknisk niveau

Let windsurfing være nemt: moderat vind og udstyr ved vandkanten