Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsportsaktiviteter, fitness…

Fra kl. 18.30 er der velkomstbriefing og præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Lige efter mødes du med din instruktør for at dele ugeplanen før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du informere os dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du møde op på sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den enestående ramme en sidste gang. Opholdets afslutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge dig hele ugen. For denne er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne få hver enkelt rideur/rideuse til at udvikle sig i deres eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og at vurdere dit progression niveau. En session om morgenen og en anden om eftermiddagen. Om aftenen samles alle til 5-7 for en ny aktivitet. En god middag, på terrassen med udsigt over stranden, vil det så være tid til at starte aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at forfine dine grundlæggende færdigheder og din instruktør at individualisere sine råd. Efter sporten venter vores sejlhold på dig ved spidsen, for en ekstraordinær vandaktivitet. Du tester, i en idyllisk omgivelser, de nye tendenser og nye medier fra vores venner “sejlerne”. Om aftenen, direkte på terrassen, kan en koncert blive foreslået til dig, som en del af Origin’all Festival, efterfulgt af en stor dancefloor aften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en mere rolig formiddag på Bombannes site. Vores catering team tilbyder en brunch for dem der vælger at sove længe. Om eftermiddagen, mødes vi på beach clubben for at teste cata, windsurfing og andre glideprodukter selvstændigt, i et sikkert sejladsområde. Tilbage i sportsbyen vil der blive tilbudt en ny aften…

Torsdag – I dag er der to undervisninger med din instruktør, om morgenen og om eftermiddagen. Torsdagens sessioner kan give dig mulighed for at personalisere dit sporvalg lidt mere baseret på rådgivning fra dine partnere og instruktørteamet. I 5-7 får wake-teamet dig til at drømme ved at lave en demo fuld af tricks og dynamik lige foran sportsbyen. Stemningen er sat, aftenen lover at være godt underholdende.

Fredag – Ugens sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, der blev givet af din instruktør i løbet af opholdet. For første gangs kørere, skal du være i stand til at lave en kørsel på enhver båd eller kabel, med dine første grundlæggende hop- og glidetricks. For de mere erfarne vil du normalt have erhvervet vejen til at gøre fremskridt sikkert og selvstændigt og udføre forskellige tricks fra hver familie. Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen for at gennemgå ugen. Vores catering team tilbyder en festlig buffet på terrassen, før den legendariske sidste Bombannesque aften begynder.

Abløbet af dette program er angivet som en vejledning.
Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængig af tekniske krav, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er UCPA-lederne de eneste der kan træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Planlæg dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandsport og cykelture. Husk solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Planlæg en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.

Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne. Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
8 wakeboarding-sessioner pr. båd
Wakeboarding-udstyr
1 adgang til vores strandklub (leje af vandsportsudstyr)
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et 100% wakeboard ophold på Hourtin og Carcans søen