Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14, tilbydes du gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18.30, introduktionsbriefing og præsentation af holdet, der vil ledsage dig hele din ophold. Omgående efter, møde med din træner for at dele ugens plan, før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du give os besked dagen før inden kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig på sportslandsbyen om lørdagen mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den ekstraordinære omgivelser en sidste gang. Afslutningen på opholdet er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Tag din cykel og mød op ved oceanet. Du møder din instruktør, som vil følge dig hele ugen. For denne er teamwork lige så vigtigt som at fremme hver deltager i deres egne tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og vurderer dit eget progression niveau. Tilbage i sportslandsbyen, efter et godt måltid, overtager wake-boarding teamet. Om aftenen samles alle i 5-7 for en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden, starter aftenens underholdning, arrangeret af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at forbedre dine grundlæggende færdigheder og til din instruktør at personalisere hans råd. En surflektion om morgenen og wake-boarding om eftermiddagen. Efter sporten, venter vores sejlads team på dig ved spidsen for en exceptionel vandaktivitet. Du tester de nyeste tendenser og enheder fra vores “sejlvenner” i en landlig ramme. Om aftenen, direkte på terrassen, kan du blive tilbudt en koncert som del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor dancefloor fest.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en mere rolig dag på Bombannes stedet. Vores catering team tilbyder en brunch for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter der dig en ny session i bølgerne. Tilbage i sportslandsbyen, vil en ny aften blive foreslået…

Torsdag – I dag er der planlagt to lektioner med dine instruktører. I 5-7 gør wake-boarding teamet dig drømmende ved at lave en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportslandsbyen. Tonen er sat, aftenen ser ud til at blive levende.

Fredag – Sidste surf session i ugen. Du anvender alle de gode råd gives af din instruktør hele ugen. Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen for ugens debriefing. Vores catering team tilbyder en festlig buffet på terrassen, før den legendarisk sidste “Bombannesque” aften begynder.

Forløb af dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller nuværende vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun lederne af UCPA’s tilsyn berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandsport og cykelture. Forudse en solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
5 surfing-sessioner
3 wakeboarding-sessioner
Tilrådighedsstillelse af en cykel
Udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et 100% glidende ophold mellem Carcans-søen og oceanet