Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra 18.30 præsenterer vi holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Lige efter, møde med din instruktør for at drøfte ugens program før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du informere os.
Hvis du har købt muligheden for ankomst aftenen før, byder vi dig velkommen på lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den enestående ramme en sidste gang. Opholdets afslutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Efter 25 minutters cykling, opdager du “THE spot du Crohot”. Mød din instruktør, der vil følge dig hele ugen. For ham er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne få hver surfer/ende til at gøre fremskridt i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og at vurdere dit fremskridtsniveau, før du tager fat på Atlanterhavets bølger. Om aftenen samles alle i 5-7 til en ny aktivitet. En god middag på terrassen med udsigt over stranden, det bliver så tid til at begynde aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at fin-tune dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør kan give individuelle råd på en tilgængelig og naturlig strand. Efter sporten venter vores sejlteam på dig ved spidsen til en enestående nautisk aktivitet. Du tester i en bukolisk ramme, de nye trends og de nye boards fra vores sejlervenner. Om aftenen kan der direkte på terrassen blive foreslået en koncert til dig, som en del af Origin ‘all Festival, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Aftenen er ofte fyldt med følelser, så vi foreslår en roligere formiddag på Bombannes-stedet. Vores restaurationshold tilbyder dig en brunch, for dem der vælger at sove lidt længere. Om eftermiddagen venter en ny surf-session på dig. For at nyde skønheden i rammerne maksimalt er der planlagt en lille aperitif direkte på stedet! Tilbage i sportbyen venter en ny aften på dig…

Torsdag – I dag er der to lektioner planlagt med din instruktør, om morgenen og om eftermiddagen. Torsdagens sessioner kan give dig mulighed for at personalisere dine board valg eller ruter lidt mere baseret på råd fra dine kolleger og instruktør teamet. I 5-7 får wakeboard-teamet dig til at drømme ved at lave en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportsbyen! Med den indstilling lover aftenen at være godt underholdt.

Fredag – Uges sidste sessioner! Du anvender alle de gode råd, der er givet af din surf instruktør i løbet af opholdet. Fra kl 18.30 mødes alle grupper på terrassen til en ugeopsummering. Vores restaurant team tilbyder en festlig buffet på terrassen før den legendariske sidste “Bombannesque” aften.

Forløbet af dette program er kun vejledende. Det kan ændres eller tilpasses afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedshensyn eller aktuelle vejrforhold. I så fald er kun UCPA ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også blive tilpasset i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit ekstra tøj, uden at glemme et par slidte sko til vandaktiviteter og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
9 surfsessioner med en instruktør
Lån af surfingudstyr
Cykel til rådighed i hele ugen
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et 100% surf-ophold på det vilde spot ved Crohot des Cavales i Carcans