Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig søndag, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14, bliver der tilbudt gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsportsaktiviteter, fitness…
Fra kl. 18:30, velkomstbriefing og præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Lige efter, mødes du med din instruktør for at dele ugeplanen før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du give os besked dagen før kl. 19:30.
Hvis du har købt indtjekning dagen før, bedes du møde op på sportscampen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Brug din energi på din foretrukne sport, ved at komme med en elektrisk cykel (ekstra tilvalg) til dit øvelsessted, en halv times afstand fra indkvarteringscentret.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den ekstraordinære indstilling for sidste gang. Opholdets slutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Efter 25 minutters cykeltur, opdag “LE spot du Crohot”. Mød din instruktør, som vil følge dig igennem hele ugen. For denne er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver surfer med at fremskride i deres egen fart. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og hvor du befinder dig på progressionsskalaen, før du tager fat på Atlanterhavets bølger. Om aftenen samles alle fra kl. 17-19 til en ny aktivitet. En god middag, på terrassen med udsigt til stranden, vil det være tid til at starte aftenens underholdning, præsenteret af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine basale færdigheder og din instruktør at individualisere sin rådgivning på en tilgængelig og naturlig strand. Efter sporten venter vores sejlteam på dig ved spidsen til en ekstraordinær nautisk aktivitet. Du tester de nye tendenser og de nye metoder fra vores “sailor” venner i en idyllisk setting. Om aftenen kan der muligvis være en koncert på terrassen, som en del af Origin’all Festival, efterfulgt af en stor aften på dansegulvet.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, tilbyder vi en roligere morgen på Bombannes stedet. Vores catering team tilbyder en brunch til dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen, venter en ny surf session på dig. For at få mest muligt ud af områdets skønhed er der planlagt en lille apéritif direkte på stedet! Når du vender tilbage til sportslandsbyen, venter en ny aften på dig…

Torsdag – I dag er der planlagt to lektioner med din instruktør, om morgenen og om eftermiddagen. Torsdagens sessioner kan give dig mulighed for at personliggøre dine board valg eller ruter baseret på råd fra dine partnere og instruktørens team. Fra kl. 17-19 får wake teamet dig til at drømme ved at give en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportslandsbyen! Med den tone sat, lover aftenen at være godt animeret.

Fredag – Sidste sessions af ugen! Du anvender alle de gode råd, som din surfinstruktør har givet dig gennem hele opholdet. Fra kl. 18:30 samles alle grupper på terrassen til en ugebrevet. Vores catering team tilbyder en festlig buffet på terrassen, før du overgår til den legendariske sidste aften “Bombannesque”.

Udførelsen af dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller justeres afhængigt af tekniske krav, sikkerhedsforanstaltninger eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA ledelsen berettiget til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Sørg for solbeskyttelse (cremer, kasket, briller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
9 surfsessioner med en instruktør
Lån af surfingudstyr
Cykel til rådighed i hele ugen
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et 100% surf ophold på den vilde spot Crohot des Cavales i Carcans