Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig på søndag hele dagen fra kl. 9.00. Fra kl. 14.00 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness…
Fra kl. 18.30, velkomstbriefing og præsentation af holdet, som vil ledsage dig under hele dit ophold. Herefter møde med din instruktør for at dele ugens program med ham inden velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20.00, bedes du informere os dagen før kl. 19.30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 20.00.

Brug din energi på din yndlingssport ved at tage en elektrisk cykel (fås som ekstraudstyr) til det sted, du vælger, en halv time fra indkvarteringscentret.

Sidste morgen til at pakke dine ejendele, frigøre dine værelser og nyde de enestående omgivelser en sidste gang.

Dag for dag program

Mandag – Efter 25 minutters cykling kan du opleve “stedet med Crohot”. Mød din instruktør, som vil følge dig hele ugen. For ham/hende er det lige så vigtigt at dele holdånden som at kunne hjælpe hver enkelt surfer med at gøre fremskridt i sit eget tempo. På denne første dag lærer du sikkerhedsreglerne og hvordan du kan bestemme dit niveau af fremskridt, inden du tager fat på bølgerne i Atlanterhavet. Om aftenen mødes alle i 5-7 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden er det tid til at starte aftenunderholdningen, der foreslås af vores team.

Tirsdag – Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder og din instruktør for at individualisere sine råd på en tilgængelig og naturlig strand. Efter sporten venter vores sejlerteam på dig på stedet for en ekstraordinær nautisk animation. I naturskønne omgivelser kan du afprøve de seneste tendenser og nyt udstyr fra vores sejlsportsvenner. Om aftenen, direkte på terrassen, vil der blive tilbudt en koncert som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor fest på dansegulvet.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, foreslår vi en mere rolig formiddag på Bombannes-pladsen. Vores cateringteam tilbyder en brunch for dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter en ny surf-session på dig. For at få mest muligt ud af omgivelsernes skønhed, er der planlagt en lille aperitif direkte på stedet! Tilbage i sportsbyen venter en ny aften på dig…

Torsdag – I dag er der planlagt to lektioner med din instruktør, om morgenen og om eftermiddagen. Torsdagens sessioner vil give dig mulighed for at personliggøre dine valg af board og baner lidt mere med råd fra dine partnere og instruktørteamet. I 5-7 vil wake teamet få dig til at drømme med en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportsbyen! Tonen er sat, og aftenen lover at blive meget livlig.

Fredag – Ugens sidste sessioner! Du anvender alle de gode råd, som du har fået af din surfinstruktør under hele opholdet. Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen til en afrapportering af ugen. Vores cateringteam byder på en festlig buffet på terrassen, inden den legendariske sidste “Bombannesque”-aften.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s ansvarlige for at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder og skiftetøj samt et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
9 surfsessioner med en instruktør
Lån af surfingudstyr
Cykel til rådighed i hele ugen
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

En 100 % surfingferie på det vilde sted Crohot des Cavales i Carcans