Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen fra kl. 10. Det anbefales dog at ankomme inden kl. 16:30 til de første aktivitetsaftaler og dannelse af grupper efter niveau.
Fra kl. 19 er der informationsmøde, præsentation af holdet, der vil følge dig igennem dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst give os besked inden lørdag kl. 19:30.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, bedes du præsentere dig på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Morgenmad og frokost inkluderet.
Værelserne skal være tømt klokken 13.30.
Kurset slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Mød direkte op på skiskolen til et møde med instruktøren, der vil følge dig i løbet af ugen. Sessionerne er designet til at fremme individuel progression og en positiv gruppedynamik. En session om morgenen, en om eftermiddagen og mellem de to, går vi tilbage til sportscentret for frokost, tilberedt af vores catering-team. Ved dagens afslutning: Strækøvelser, afslapning i baren og aften underholdning.

Tirsdag – Vi finpudser grundlaget og drager fordel af individuel vejledning. To lektioner er planlagt i løbet af dagen. Om aftenen er der mulighed for at prøve golf i en venlig og sjov introduktion leveret af vores instruktører, (ekstra, med tillæg). Om aftenen, afhængigt af perioden, er der arrangeret en tur til byens centrum eller en event på golfbanen eller i sportscentret.

Onsdag – En lidt blødere dag: Afslapning om morgenen. Ingen instrueret surfing for at give din krop tid til at komme sig og lade dig nyde Lacanau feriestedet. For mere sport, er tennis eller wakeboarding muligt (ekstra, med tillæg). Om eftermiddagen tilbage til skiskolen for din daglige surf session.

Torsdag – Surf om morgen og eftermiddag.

Fredag – Sidste surf dag! I dag anvender du alle instruktørernes gode råd til at håndtere bølgerne. Fra kl. 19 venter vi på dig på terrassen for en opsummering af ugen. Middag og sidste aften fuld af overraskelser.

Gennemførelsen af dette program er givet som en vejledende indikation.
Det kan ændres eller tilpasses, afhængigt af tekniske krav, sikkerhedsmæssige behov eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA ledelsen berettiget til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit ekstra tøj, personlige genstande, håndklæder, flip-flops, badetøj, håndklæde og solcreme. Forudse en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab. Sengetøj er forudsat.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Et venligt og hyggeligt team!
Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden er tilpasset rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg, der opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Fuldpension i form af buffeter, selvbetjening. Ved hver service:
Kolde buffeter med råkost, blandede salater.
Pasta-buffet.
Varme buffeter: en fisk, et kød, en grøntsag og en stivelse.
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, forslag fra kokken (kager osv.).
Grill afhængigt af vejret.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
9 surfing-sessioner med instruktør
Surfingudstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et 100% surfophold på det mytiske spot ved Lacanau-pro