Ankomst og afrejse

Søndag er en velkomstdag fra kl. 10.00 til 12.30.
Registrering, indkvartering, underholdning. Åbning af opholdet med et velkomstmøde, efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 18.00 og 20.00.

Kurset slutter lørdag kl. 14.00.
Værelserne skal være forladt senest kl. 10.00.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge dine fremskridt i løbet af ugen. For din instruktør er det lige så vigtigt at dele holdånden som at være i stand til at hjælpe hver enkelt surfer med at gøre fremskridt i sit eget tempo. På denne første dag lærer eller gennemgår du dine grundlæggende færdigheder samt sikkerhedsreglerne, inden du tager fat på bølgerne i Atlanterhavet. En lektion om morgenen og om eftermiddagen afhængigt af forholdene og tidsplanen. Om aftenen har du mulighed for at slentre rundt på natmarkedet i den lille badeby.

Tirsdag – Videre til den anden dag. Du fortsætter din læring med individuel rådgivning fra din instruktør på en tilgængelig og naturlig strand. Der er planlagt 2 lektioner i løbet af dagen.

Onsdag – En lidt blidere dag, hvor du kan slappe af på surfcampen, på stranden med animationsteamet, som tilbyder nye aktiviteter hver dag. Du kan også nyde campingpladsens swimmingpool. Om aftenen er det tid til ugens “DEN” session: solnedgang! Minder er garanteret! Du surfer ved solnedgang!

Torsdag – 2 lektioner med din instruktør, morgen og eftermiddag. Torsdagssessionerne kan give dig mulighed for at personliggøre dit valg af bræt eller baner lidt mere med råd fra dine partnere og instruktørteamet.

Fredag – Sidste lektion i ugen! Vi benytter denne lejlighed til at anvende alle de gode råd, som din instruktør har givet dig under hele dit ophold. Sidst på dagen, tilbage på lejren, har du mulighed for at gennemgå ugen med din instruktør. Sidste aften er fuld af overraskelser.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Vigtigt
Når du bor i en teltlejr, skal du huske at medbringe en sovepose, et lagen og en lommelygte (foretrækker dynamolamper).

Det er en øko-borgerlig gestus for at hjælpe UCPA med at reducere sit økologiske fodaftryk. Medbring venligst et lagen i størrelsen 190 x 90 i din bagage.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost og aftensmad tilberedes af vores kokke i sportsbyen Hourtin og leveres dagligt til surfcampen. Tidspunkterne, kostindtaget og mængden er tilpasset sportsaktiviteternes rytme.
Maden er omhyggeligt tilberedt og byder på et bredt udvalg for enhver smag (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
9 surfsessioner med en instruktør
Lån af surfingudstyr under de overvågede sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Surfing og natur fra Hourtin Plage, et diskret sted ved siden af Lacanau