Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig søndag, hele dagen, fra kl. 10. Anbefalet ankomst inden kl. 18 til den første aktivitet.
Fra kl. 19 er der informationsmøde, præsentation af holdet, der vil ledsage dig i løbet af dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst informere os inden lørdag kl. 19.30.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, skal du møde op på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Morgenmad og frokost inkluderet.
Udtjekning fra værelserne kl. 13.30.
Kurset slutter kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Cardio, lette øvelser i gymnastiksalen eller begge dele? Lav dit eget program baseret på vores instruktørs rådgivning. Mød direkte op i fitnesslokalet beliggende i Lacanaus sportsby. Måltidet består af afbalancerede buffeter. Lille hvil på liggestolene og fra kl. 15 tilbydes der circuit træning midt i naturen i det magiske område ved Baganais golfbanen. Fra kl. 18 vil der være underholdning resten af aftenen.

Tirsdag – To indendørs træningssessioner om morgenen hvis du ønsker det. Om eftermiddagen tilbydes der nordisk gåtur blandt fyrretræerne. I slutningen af dagen har du mulighed for at prøve golf gennem en venlig og sjov introduktion fra vores instruktører (ekstra betaling). Om aftenen, afhængigt af sæsonen, er der arrangeret ture til bymidten eller en begivenhed på golfbanen eller i sportsbyen.

Onsdag – Rolig formiddag og restitution i sportsbyen. Vores cateringhold tilbyder en brunch. Dette er en mulighed for at nyde Lacanau, dets strande og de fantastiske cykelstier. Om eftermiddagen tilbyder vi en sportsudfordring, individuelle og kollektive udfordringer på programmet. Ellers vil der blive tilbudt en opdagelse af surfing (ekstra betaling).

Torsdag – Ro og fred i Lacanaus natur: Gåtur i fyrreskoven eller på stranden på en fatbike. Om eftermiddagen, tilbage i gymnastiksalen med body barre og en ny circuit træning. Fra kl. 18 vil der være underholdning resten af aftenen.

Fredag – Sidste dag til at få arbejdet med din krop! Lette øvelser på golfbanen, step, body sculpt, pilates. Efter din sidste session, nyd badebyen og genoplad ved havet. Fra kl. 19 venter vi på dig på terrassen til en opsummering af ugen. Måltid og en aften fuld af overraskelser.

Udrulningen af dette program er angivet som vejledende.
Det kan blive ændret eller tilpasset afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses afhængigt af deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Planlæg at medbringe dit skiftetøj, personlige ejendele, håndklæder, flip flops, samt et par sportssko og et håndklæde udelukkende beregnet til aktiviteten. Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab. Sengetøj er inkluderet.

Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA. Gulvmåtter. Lille udstyr, hvis det er nødvendigt.

Forplejning

Et venligt og hyggeligt team!
Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden er tilpasset rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg, der opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Fuldpension i form af buffeter, selvbetjening. Ved hver service:
Kolde buffeter med råkost, blandede salater.
Pasta-buffet.
Varme buffeter: en fisk, et kød, en grøntsag og en stivelse.
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, forslag fra kokken (kager osv.).
Grill afhængigt af vejret.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
10 fitness-sessioner, som fastlægges sammen med træneren
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et tonisk ophold ved havet for de 18-25-årige