Ankomst og afrejse

Hele holdet ser frem til at møde dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18:30 er det tid til orienteringsmøde og præsentation af teamet, der vil være med dig hele dit ophold.
Lige efter er der møde med din instruktør for at dele ugens plan inden velkomstdrinken.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du give os besked dagen før inden kl. 19:30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du præsentere dig i sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne før kl. 10 og nyde den ekstraordinære ramme en sidste gang.
Rejsens afslutning er planlagt kl. 14.

Dag for dag program

Hver dag, et moderne og tilpasset forslag, til gruppen såvel som til vejret.

Mandag – Vores sprudlende instruktør venter på dig på stranden for en muskelopvågning, efterfulgt af en trin-klasse på terrassen. Efter en sportsfyldt morgen, slap af i din krop og muskler med en god strækningssession, fødderne i vandet. Om eftermiddagen, hvorfor så ikke tage en god tur på stranden for at oplade dine batterier. Om aftenen, mødes alle i 5-7 for en ny aktivitet. En god middag, på terrassen med udsigt over stranden, vil det så være tid til at starte aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – Lille overraskelse fra vores instruktør. Afhængig af perioden, kan hun tilbyde dig en session på den flydende ponton for at vække din krop. Derefter fortsætter du med en eksplosiv cardio og muskelstyrkende klasse. Om eftermiddagen, gå på en nordisk vandretur i pinjeskoven. Efter sporten venter vores sejladshold på dig ved spidsen, for en ekstraordinær sejladsoplevelse. Du tester, i en bucolic setting, de nyeste trends og nye former for vores “sejlglade” venner. Om aftenen, direkte på terrassen, kan en koncert blive foreslået, efterfulgt af en danseaften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en roligere morgen på Bombannes-stedet. Vores cateringteam tilbyder en brunch, for dem der vælger at sove længe. Om eftermiddagen, prøv en fitness session på et stand up paddleboard. Tilbage i sportslandsbyen, venter en ny aften på dig.

Torsdag – Fitness sessioner på terrassen. I 5-7, tilbyder wake-holdet dig en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportslandsbyen. Med den givne tone, lover aftenen at blive godt underholdt.

Fredag – Et cirkeltræningskursus tilbydes på terrassen og på stranden. Om eftermiddagen, nyd sportslandsbyens faciliteter: beachvolley, strand. Fra kl. 18.30, mødes alle grupperne på terrassen til ugens debriefing. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, før vi går til den legendariske sidste “Bombannesque” aften.

Abløbet af dette program er givet som en indikation. Det kan undergå ændringer eller tilpasninger, baseret på tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun UCPA-lederteamet autoriseret til at træffe den eller de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagerne tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par gamle sko til vandsport og cykling. Husk solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Om temaet fitness, kom til Bombannes for at dyrke sport mellem hav, sø og skov.