Ankomst og afrejse

Reception fra kl. 8 lørdag morgen og start af aktiviteten kl. 9.30.
Mulighed for ankomst dagen før i henhold til tilgængelighed. Du kan kontakte sportsbyen direkte pr. telefon eller e-mail for at reservere en plads.

Værelserne skal være tømt inden afrejse på den sidste dag.
Afrejse sker efter afslutningen af aktiviteterne kl. 17.00.

Dag for dag program

Programmet omfatter 4 sessioner med windsurfing i 2 timer og 30 minutter.

Begyndere vil opdage aktiviteten takket være bræt, der er tilpasset deres størrelse og vejrforhold, stabile og nemme at håndtere. Du vil lære de forskellige sejlhastigheder, de første begreber om vind, du vil arbejde på din balance, mens du sejler i fuld sikkerhed.

For dem, der udvikler sig hurtigt og på mellemniveau: Du vil have mulighed for at perfektionere din vindstilling, lave dine første strandstarter, sejle med sele, opdage fodremme og de første skøre fornemmelser ved at sejle på et funboard. Du vil endelig få glæde af at sejle effektivt og let med mere og mere selvstændighed ved alle hastigheder.

For de avancerede og eksperter tilbydes bugten til at halse, glide og arbejde på dine vandstarter. Hvis du ønsker det, kan du også prøve tandem eller opleve Wind Foil navigationen. Du vil lære at vælge dit udstyr effektivt i forhold til din stil og dine mål.

Under de lette vindsessioner vil du forfine dine følelser og din balance til stærkere vind, mens de stærke vindsessioner med tilpasset udstyr vil give dig mulighed for at føle fart og kontrolleret kraft.

Dette program er vejledende. Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv toiletartikler, badehåndklæde og strandhåndklæde. Skiftetøj, især badetøj og et par klipklappere.
En personlig vandflaske.
Til træning: neopren-tøfler eller et par gamle kondisko til vandet, en kasket, solbriller med snore, solcreme og aftershave.

Windsurfing: JP, BIC, Hi-Fly Starboard og Starboard.
Der findes forskellige sæt sejl tilpasset dit niveau og din størrelse: Neil Pryde, Loft sail, Severne.
Folie : AHD
Våddragt, veste, sele.

Forplejning

All-you-can-eat-buffet: forretter, hovedretter, ost, desserter, frugt.

Særlige betingelser: Hvis du har en fødevareallergi eller intolerance, bedes du kontakte sportsbyen for at høre, om det er muligt at tage imod dig under de bedste sikkerhedsforhold.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
4 windsurfing-sessioner med instruktør
Windsurfingudstyr

Teknisk niveau

Weekend windsurfing i nærheden af Montpellier på spots i Port-Camargue