Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på jer søndag eftermiddag mellem kl. 14 og 18. Anbefalet ankomst inden kl. 18 for de første aktivitetsmøder, sammensætning af niveau-grupper. Fra kl. 19 er der informationsmøde, præsentation af det team, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Venligst giv besked, hvis du ankommer efter kl. 20.

Morgenmad og frokost kl. 12 er inkluderet.
Udtjekning af værelserne kl. 10.
Afslutning af kurset efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag – Første dag med tennis sammen med UCPA-instruktøren. Du begynder eller genoptager grundlæggende tennis og fastsætter dine mål for ugen med din instruktør. Aftalen sker med de cykler, der er stillet til rådighed for dig, direkte på tennisbanerne beliggende inden for Ardilouse sport center. En session om morgenen, en om eftermiddagen og imellem to returneringer til VTF-landsbyen til frokost. Ved slutningen af dagen, nyd strandpromenaden, slap af i baren og nyd en animeret aften.

Tirsdag – Morgen og eftermiddags tennis sessioner. Om aftenen, afhængig af perioden, organiseres en tur til bycentret eller en begivenhed på golfbanen.

Onsdag – En noget blødere dag: Afslapning om morgenen. Ingen indrammet tennis for at give din krop en chance for at komme sig og give dig tid til at nyde Lacanau stationen. Om eftermiddagen, tilbage på banerne til din daglige session.

Torsdag – 2 tennissessioner for at finjustere dit spil og din strategi. Fra kl. 18 bliver der arrangeret underholdning hele aftenen.

Fredag – Sidste dag for at få så mange råd som muligt. Fra kl. 19 venter din instruktør dig på terrassen for en ugebredif. Sidste aften fuld af overraskelser.

I tilfælde af dårlige vejrforhold vil træningen foregå på indendørsbaner på syntetisk ler.

Gennemførelsen af dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres af tekniske grunde, sikkerhedskrav eller det aktuelle vejr. I dette tilfælde er kun de ansvarlige for UCPA’s ledelse berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tænk på at medbringe et godt par træningssko og en vandflaske. Husk at pakke ekstra tøj, personlige ejendele, håndklæder og flip-flops. Sengetøj er inkluderet.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Et 100% tennis ophold ved havet på en mytisk destination