Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig søndag eftermiddag mellem kl. 14 og 18.
Det anbefales at ankomme før kl. 18 for de første aktivitetsaftaler, opdeling af grupper efter niveau. Fra kl. 19, informationssession, præsentation af teamet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Venligst informer os, hvis du ankommer efter kl. 20.

Transport til og fra Bordeaux station eller lufthavn: se under “Om opholdet adresse og adgang” eller kontakt lacanau.transfert@ucpa.asso.fr.

Morgenmad og frokost kl. 12 er inkluderet. Udtjekning fra værelserne kl. 10. Afslutning på kurset efter frokost.

Dag for dag program

Mandag – Mød direkte op til skiskolen til fods til din første session for ugen.
Sessionerne er designet til at fremme individuel progression og en positiv gruppedynamik. En session om morgenen, en om eftermiddagen og mellem de to tilbage til VTF-byen til frokost. Nyd havnefronten ved dagens slut, slap af i baren, og oplev et underholdende aftenarrangement.

Tirsdag – Vi finpudser fundamentet og nyder individuel rådgivning. To kurser er planlagt i løbet af dagen. Om aftenen, afhængigt af perioden, arrangeres der enten en tur til byens centrum eller en begivenhed på golfbanen.

Onsdag – En lidt mere afslappet dag: Afslapning om morgenen. Ingen guidet surfing for at give din krop en chance for at komme sig og give dig tid til at nyde Lacanau-stationen. Om eftermiddagen tilbage til skiskolen til din daglige surfsession.

Torsdag – Surf om morgenen og eftermiddagen.

Fredag – Sidste dag med surf! I dag anvender du alle de gode råd fra instruktørerne til at fange bølgerne. Fra kl. 19 er der møde på terrassen til en opsummering af ugen. Måltid og sidste aften fuld af overraskelser.

Forløbet af dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrbetingelser. I dette tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe den nødvendige beslutning.
Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit ekstra tøj, personlige effekter, badehåndklæder, flip-flops, badedragt, håndklæde og solcreme. Sengetøj er inkluderet.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Et ophold 100% surf på det mytiske spot af Lacanau Pro