Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig søndag, hele dagen, fra kl. 9.
Fra kl. 14 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18.30, velkomstbriefing og præsentation af holdet, der vil ledsage dig i løbet af dit ophold.
Derefter, møde med din instruktør for at dele ugens plan før velkomstdrinken.
Hvis du ankommer efter kl. 20, venligst informer os dagen før før kl. 19.30.
Hvis du har købt “ankom dagen før”-muligheden, bedes du møde op på sportslandsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den enestående ramme en sidste gang. Opholdets afslutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Hver dag er der et moderne og tilpasset forslag, både for gruppen og de meteorologiske betingelser.

Mandag – Vores sprudlende coach venter på dig på stranden til en muskelopvågning, efterfulgt af en trin-lektion på terrassen. Efter en sporty formiddag, slap af i din krop og muskler med en god stræk-session, med fødderne i vandet. Om eftermiddagen, hvorfor ikke tage en god tur på stranden for at få nyt liv. Om aftenen mødes alle fra 5 til 7 for en ny aktivitet. En god middag, på terrassen med udsigt over stranden, vil det så være tid til at starte aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – Lille overraskelse fra vores træner. Afhængig af perioden, kan hun foreslå en session på den flydende bro for at vække din krop. Du fortsætter derefter med en eksplosiv træning af cardio og muskelstyrkelse. Om eftermiddagen går turen til en nordisk gåtur i pinjeskoven. Efter sporten venter vores sejladsteam på dig ved spidsen, til en ekstraordinær sejloplevelse. Du prøver, i en bucolic indstilling, de nye trends og de nye produkter fra vores “sejlervenner”. Om aftenen, direkte på terrassen, kan en koncert blive foreslået til dig, som en del af Origin ‘all Festival, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Aftenen er ofte rig på følelser, vi foreslår en roligere morgen på Bombannes-webstedet. Vores cateringteam tilbyder en brunch til dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen, prøv en fitness session på en stand up paddle. Turen sidst går tilbage til sportslandsbyen, hvor en ny aften venter på dig.

Torsdag – Fitness-sessioner på terrassen. Fra 5 til 7 foreslår vågnholdet en demo fuld af tricks og dynamik lige foran sportslandsbyen. Med den tone, forventes aftenen at være godt underholdt.

Fredag – En kredsløbstræning tilbydes på terrassen og på stranden. Om eftermiddagen, nyd sportslandsbyens infrastruktur: beachvolley, strand. Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen til debriefing af ugen. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, før vi går over til den legendariske sidste Bombannesque-aften.

Forløbet af dette program er givet som retningsgivende.
Det kan blive ændret eller justeret, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle klimaforhold. I så fald, har kun UCPA-vejledningspersonalets ledere tilladelse til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses deltagerne tekniske og fysiske niveauer.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par gamle sko til vandaktiviteter og cykelture. Sørg for solbeskyttelse (creme, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, og som stilles til rådighed af UCPA (trin, madrasser, pinde, padler).

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
Op til 3 fitness-sessioner om dagen
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Kom og kom i form en uge i Bombannes mellem hav, sø og skov.