Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 10.
Det anbefales at ankomme før kl. 18 for den første aktivitet.
Fra kl. 19, informationsmøde, præsentation af holdet, der vil være med dig under hele dit ophold, efterfulgt af en velkomstdrink.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du informere os inden lørdag kl. 19.30.

Hvis du har købt muligheden for at ankomme aftenen før, bedes du præsentere dig på sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Morgenmad og frokost er inkluderet. Værelserne skal være fraflyttet kl. 13:30. Kurset slutter kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Cardio, let gymnastik eller begge dele? Lav dit eget træningsprogram med vejledning fra vores instruktør. Mød op direkte i fitnessrummet, der er beliggende i sportslandsbyen i Lacanau. Måltidet består af balancerede buffeter. Lille pause i liggestolene og fra kl. 15 bliver der foreslået en træningscirkel i den naturskønne omgivelser på Baganais golfbanen. Fra kl. 18 bliver der foreslået forskellige aktiviteter hele aftenen.

Tirsdag – To sessioner om morgenen, hvis du ønsker det. Om eftermiddagen foreslås en nordisk vandretur midt i fyrretræerne. I slutningen af dagen har du mulighed for at opdage golf gennem en venlig og sjov introduktion fra vores instruktører (ekstra omkostninger). Om aftenen, afhængigt af sæsonen, arrangeres en tur til bycentret eller et event på golfbanen eller i sportslandsbyen.

Onsdag – Rolig morgen og hvile i sportslandsbyen. Vores madlavningsteam tilbyder brunch. Dette er en mulighed for at nyde Lacanau, dens strande og dens smukke cykelstier. Om eftermiddagen tilbyder vi en sportsudfordring, individuelle og kollektive udfordringer på programmet. Eller, en opdagelse af surfing vil blive tilbudt (ekstra omkostninger).

Torsdag – Rolig og fredelig naturstemning i Lacanau: gåtur i fyrreskoven eller på stranden på en fatbike. Om eftermiddagen, tilbage i studiet med kropstræning og en ny træningscirkel. Fra kl. 18 bliver der foreslået aktiviteter hele aftenen.

Fredag – Sidste dag for at træne din krop! Let gymnastik på golfbanen, step, body sculpt, pilates. Efter din sidste session, nyd badebyen til at samle energi ved havet. Fra kl. 19, venter vi på dig på terrassen for en ugentlig opsummering. Aftensmad og en aften fuld af overraskelser.

Gennemløbet af dette program gives vejledende.
Det kan ændres eller justeres afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA ledere, der er autoriseret til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dit ombytnings-tøj, personlige genstande, håndklæder, flip-flops, samt et par sportsko og et håndklæde udelukkende beregnet til aktiviteten.
Sikre dine værdigenstande i dit skab med en lille hængelås.
Sengetøj er leveret.

Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA. Gulvmåtter. Lille udstyr, hvis det er nødvendigt.

Forplejning

Et venligt og hyggeligt team!
Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden er tilpasset rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg, der opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Fuldpension i form af buffeter, selvbetjening. Ved hver service:
Kolde buffeter med råkost, blandede salater.
Pasta-buffet.
Varme buffeter: en fisk, et kød, en grøntsag og en stivelse.
Desserter: mejeriprodukter, frugt, is, forslag fra kokken (kager osv.).
Grill afhængigt af vejret.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
10 fitness-sessioner, som fastlægges sammen med træneren
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et opkvikkende ophold for at genfinde formen ved havets kant.