Ankomst og afrejse

Der arrangeres et informationsmøde for forældre kl. 15.00 og 15.30.
Sportsaktiviteter, underholdning og installation af dit barn på hans/hendes værelse vil blive taget hånd om af vores teams, så snart de ankommer.

Turen slutter lørdag mellem kl. 10 og 12 ved Etampes sportsby.

Dag for dag program

Mandag – Du tjekker dit udstyr og justerer din maskine. Instruktøren giver dig en session på et plateau for at vurdere dit niveau og dine individuelle behov. Så er det afsted til de åbne vidder og stejle stier i den skovklædte park ved Etampes fritidscenter.

Tirsdag: Du tager af sted for at opdage nye stier i skoven. Du får tekniske råd om bremsning og den grundlæggende kørestilling, og du lærer om stopzoner, de rigtige bevægelser og god køreskik.

Onsdag: Du lærer at forstå dine baner. Pedalbevægelse, arm- og styrbevægelse og generel kropshældning er de tekniske bevægelser, der dækkes under denne session.

Torsdag: På mountainbiken fortsætter du med at forbedre din bane i stejle sving: position på cyklen, bane i svingene, acceleration ud af svingene.

Fredag: Du nyder din sidste morgen på mountainbike, før du tester din balance på en slackline.

Dette program er kun tænkt som en vejledning.
Det kan blive ændret eller justeret afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold på det pågældende tidspunkt. I dette tilfælde er det kun UCPA’s supervisorer, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også blive tilpasset i forhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Du kan medbringe dit eget udstyr, som forbliver dit ansvar.

Vigtigt
1 vandflaske, 1 eller 2 trøjer, 1 K-way, 2 træningsdragter, 1 par lærredsbukser, sweatshirts, T-shirts, skiftetøj, 1 par pyjamas, solbriller, 1 solcreme, 1 komplet toilettaske, 1 håndklæde, 1 vaskeklud, 1 kasket, 1 badedragt, 1 håndklæde til swimmingpoolen og 1 sovepose.

Til mountainbiken
1 par sportssko til udendørs brug og 1 par sportssko til indendørs brug, 5 par sokker, 5 shorts/shorts, 2 joggingshorts.

Medbring ikke værdigenstande eller lommepenge.

Det nødvendige udstyr til aktiviteterne stilles til rådighed.

Forplejning

Forplejning og snacks leveres af UCPA og indtages i sportsbyens restaurant.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og forplejning
Overvågning
8 mountainbike-sessioner
1 Pump Track-session
1 introduktionssession til mekanik
Specifikt udstyr
Underholdning

Teknisk niveau

Mountainbiking og udendørssport syd for Paris