Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig på søndag hele dagen fra kl. 9.00. Fra kl. 14.00 tilbydes gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandaktiviteter, fitness…
Fra kl. 18.30, præsentation af holdet, som vil ledsage dig under hele dit ophold. Herefter møde med din instruktør for at drøfte ugens program inden velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20.00, bedes du give os besked.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, vil vi byde dig velkommen lørdag mellem kl. 17.00 og 20.00.

Sidste morgen til at pakke dine ejendele, frigøre dine værelser og nyde de enestående omgivelser en sidste gang.
Opholdet slutter kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Wakeboarding om morgenen, kitesurfing om eftermiddagen.
Mød din instruktør, som vil følge dig hele ugen. Du vil lære sikkerhedsreglerne og hvordan du kan bestemme dit niveau af fremskridt.
Begyndere orienteres mod en binomisk praksis for at nå de første kanter så hurtigt som muligt. For erfarne elever (som ved, hvordan man tackler) vil instruktøren individualisere sessionen i forhold til dine mål og ved at foreslå variationer for at øge dit repertoire af tricks.
Om aftenen mødes alle i 5-7 til en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden er det tid til at starte aftenens underholdning, der leveres af vores team.

Tirsdag – Wakeboarding om morgenen, kitesurfing om eftermiddagen.
Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder og din instruktør giver dig individuelle råd. Kryds søen for at slutte dig til vores Wakepartner: I wake park. På et bi-pulley kabel giver denne støtte dig mulighed for at forfine din kite-teknik. Om eftermiddagen skal du puste dit sejl op til dagens kitesession. Efter sporten venter vores sejlerteam på dig på stedet for en ekstraordinær nautisk animation. I naturskønne omgivelser kan du afprøve de seneste tendenser og nyt udstyr fra vores sejlsportsvenner. Om aftenen, direkte på terrassen, vil der blive tilbudt en koncert som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor fest på dansegulvet.

Onsdag – Afslapning om formiddagen, kitesurfing om eftermiddagen.
Da aftenen ofte er fuld af spænding, foreslår vi en mere rolig formiddag på Bombannes-pladsen. Vores cateringteam tilbyder en brunch til dem, der vælger at sove længe. Om eftermiddagen venter din instruktør på dig for at fortsætte dine fremskridt.
Når du vender tilbage til sportsbyen, vil du få en ny aften…

Torsdag – Wakeboard om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Kl. 5-7 vil wake-holdet få dig til at drømme med en demo fuld af tricks og dynamik lige foran sportsbyen. Tonen er sat, og aftenen lover at blive meget livlig.

Fredag – En kitesurfing-session om dagen.
Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig under hele dit ophold.
Fra kl. 18.30 mødes alle grupper på terrassen til en afrapportering af ugen. Vores cateringteam byder på en festlig buffet på terrassen, inden den legendariske afsluttende “Bombannesque”-aften.

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s ansvarlige for at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring dine egne håndklæder, skiftetøj og et par brugte sko til vandaktiviteter og cykling. Medbring solbeskyttelse (cremer, kasketter, briller). Medbring en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit klædeskab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
5 kitesurfing-sessioner
3 wakeboarding-sessioner på kabel
Instruktør og udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

En 100% svæveflyveferie på Carcans-søen nær havet