Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 er der gratis og hyggelige aktiviteter tilbudt: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18:30 præsentation af holdet, der vil ledsage dig gennem hele dit ophold. Lige efter møder du din instruktør for at diskutere ugens program før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du informere os.
Hvis du har købt muligheden for ankomst dagen før, vil vi byde dig velkommen lørdag mellem kl. 17 og kl. 20.

Sidste formiddag til at pakke sine sager, frigøre værelserne og nyde den enestående ramme for sidste gang.
Afrejsen er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Wakeboard om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Mød din instruktør, som vil følge dig igennem hele ugen. Undervisningen er organiseret for en progression af hver rider i deres egen fart, men med en holdånd. Du lærer sikkerhedsreglerne, og hvordan du definerer dit progressionstrin.
Begyndere bliver rettet mod en partnerpraksis for at komme hurtigst muligt til de første kanter. For erfarne studerende (som ved, hvordan man trækker kanter), vil instruktøren individualisere sin session baseret på dine mål og foreslå varianter for at øge din repertoire af tricks.
Om aftenen samles alle til en 5-7 for en ny aktivitet. Efter en god middag på terrassen med udsigt over stranden, er det tid til at starte aftenens underholdning, som vores team vil præsentere.

Tirsdag – Wakeboard om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Din anden dag giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør kan individualisere sine råd. Kryds søen for at besøge vores Wake partner: I wake park. Ved hjælp af et to-pulley kabel kan du finpudse din teknik i kite. Om eftermiddagen puster du din kite op til dagens kite session. Efter sporten venter vores sejlhold på dig ved spidsen for en enestående nautisk aktivitet. Du prøver, i en landlig omgivelse, de nye trends og udstyr fra vores “sejlvenner”. Om aftenen kan en koncert direkte på terrassen blive foreslået, som en del af Origin ‘all Festival, efterfulgt af en stor dancefloor aften.

Onsdag – Afslapning om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Aftenen er ofte rig på følelser, så vi foreslår en roligere formiddag på Bombannes. Vores cateringteam tilbyder brunch for dem, der vælger at sove længe. Eftermiddagen venter din instruktør på dig til kitesurf for at fortsætte din progression.
Når du vender tilbage til sportsbyen, vil en ny aften blive anbefalet…

Torsdag – Wakeboard om morgenen, kitesurf om eftermiddagen.
Mellem 5 og 7, gør Wakeboarding teamet dig drømme om at lave en demo fyldt med tricks og dynamik, lige foran sportsbyen. Tonen er sat, aftenen vil være fuld af underholdning.

Fredag – En kitesurf session i løbet af dagen.
Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig i løbet af opholdet.
Fra kl. 18.30 samles alle grupperne på terrassen til en opdatering af ugen. Vores cateringteam tilbyder en festlig buffet på terrassen, før vi fortsætter til den legendariske sidste aften i Bombannesque-stil.

Programmets forløb er kun vejledende.
Det kan være underlagt ændringer eller justeringer afhængigt af tekniske krav, sikkerhedsbehov, eller aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er det kun UCPA-instruktørens ansvar at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også justeres afhængigt af deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj, uden at glemme et par slidte sko til vandaktiviteter og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
5 kitesurfing-sessioner
3 wakeboarding-sessioner på kabel
Instruktør og udstyr til de planlagte sessioner
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Et 100% glidende ophold på Carcans sø tæt på oceanet