Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig søndag, hele dagen, fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…

Fra kl. 18:30 vil der være en velkomstbriefing og introduktion til teamet, som vil ledsage dig igennem hele dit ophold. Derefter et møde med din instruktør for at planlægge ugens forløb før velkomstdrinken.

Hvis du ankommer efter kl. 20, skal du venligst informere os dagen før kl. 19:30.
Hvis du har købt optionen for ankomst dagen før, skal du præsentere dig i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den exceptionelle ramme for sidste gang. Afslutningen på opholdet er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Møde med din instruktør, som vil følge dig hele ugen. For denne er det lige så vigtigt at dele holdånden som det er at kunne hjælpe hver enkelt deltager med at forbedre sig i sit eget tempo. På denne første dag rettes begyndere hurtigt mod sejlads for at forstå, hvordan båden fungerer, de forskellige stillinger (rorgænger, besætningsmedlem), navigationsplaner (repræsentation af ruten for den kommende sejlads) og sikkerhed.
De mere erfarne elever rettes mod autonomi i sikkerhed, præstation og planlægning af navigation (marin forståelse). Om aftenen samles alle til en 5-7 for en ny aktivitet. En god middag på terrassen med udsigt over stranden, vil det være tid til at starte aftenens underholdning, foreslået af vores team.

Tirsdag – Dine næste to sessioner giver dig mulighed for at finpudse dine grundlæggende færdigheder, og din instruktør vil kunne give individualiseret rådgivning på et vandområde, der tilbyder optimale og regelmæssige sejladsforhold. Efter sporten, venter vores sejlingsteam dig til en enestående nautisk underholdning. Du tester i en landlig atmosfære de nyeste trends og nye funktioner fra vores “sejlede” venner. Om aftenen kan der, lige på terrassen, blive foreslået en koncert som en del af Origin ‘all Festival, efterfulgt af en stor danseaften.

Onsdag – Da aftenen ofte er rig på følelser, foreslår vi en roligere morgen på Bombannes-stedet. Vores cateringteam byder på en brunch for dem, der vælger at sove længe ind. Om eftermiddagen er en autonom session tilgængelig for dig. Tilbage i sportlandsbyen, venter en ny aften på dig…

Torsdag – I dag er der planlagt to lektioner med din instruktør, både om morgenen og om eftermiddagen. Afhængigt af forholdene, vil du måske have mulighed for at sejle til en “hemmelig” strand. Efter picnic fortsætter du straks med den anden lektion for at vende tilbage til sportslandsbyen. I 5-7 får wake-teamet dig til at drømme med en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportslandsbyen. Den stemning, der er sat, lover at aftenen bliver godt animeret…

Fredag – Ugen sidste sessioner. Du anvender alle de gode råd, som din instruktør har givet dig gennem hele opholdet. Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen for at gennemgå ugens begivenheder. Vores cateringteam byder på en festlig buffet på terrassen, inden vi går videre til den legendariske sidste “Bombannesque” aften.

Det forløb, der er skitseret i dette program, er vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedsmæssige krav eller de aktuelle vejrmæssige forhold. I sådan et tilfælde er kun UCPA-vejledernes ledere berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerne tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj uden at glemme et par slidte sko til vandsport og cykling. Tænk på solbeskyttelse (cremer, kasket, solbriller). Forudse en lille hængelås for at sikre værdigenstande i dit skab.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteten stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
8 sessioner af 2h30 med instruktør
1 fri sejlads under opsyn
Specifikt udstyr: katamaran, våddragter, trapezbælter
Efter sportsaktiviteter

Teknisk niveau

Initiering & teknik på Carcans søen i nærheden af oceanet