Ankomst og afrejse

Reception om søndagen fra kl. 14.00 til 18.00.
(bemærk venligst TER-tidsplanen mellem Marseille og Niolon)

Det er at foretrække at ankomme før kl. 18.00, da det giver dig mulighed for at finde dig til rette og opleve sportsbyen.

Vi giver dig dykkerudstyret ved din ankomst, du skal tage dig tid til at prøve det, så den første session mandag morgen foregår under de bedste forhold.

Velkomstdrink kl. 19.00, efterfulgt af middag kl. 19.30.

For alle ankomster efter kl. 18.00 bedes du kontakte receptionen.

Kurset slutter lørdag kl. 14.00.
Værelserne skal være forladt senest kl. 10.00.

Dag for dag program

D2 til D13: fuld uddannelse på niveau 2. Programmet blander teknik og udforskning, hvor du lærer at orientere dig og styre dine dykkeparametre.
Dykkene vil blive vekslet med teoriundervisning før eller efter dykkene. Disse forelæsninger vil altid være relateret til det, du oplever i praksis, og vil finde sted i vores multifunktionelle lokaler, der er udstyret med en videoprojektor til brug af visuelle elementer.

Gratis weekend

PE40-program
Det første dyk vil bestå af et genopfriskningskursus for at bringe dig ajour med den viden, du har erhvervet på niveau 1. Dette dyk vil finde sted fra kysten på en maksimal dybde på 20 m. Vi vil kontrollere sikkerhedsøvelser, masketømning, frigørelse og kontrolleret opstigning ved udånding samt dit niveau af stabilisering med en redningsvest.
De følgende dyk vil bestå af stabiliseringsøvelser for at udvikle din balance og dine grundlæggende stabiliseringsfærdigheder. Ved kursets afslutning vil du være i stand til at stige op på egen hånd, dykke ned i vandet og stabilisere dig selv efter fornemmelse (ikke kun efter visuelle signaler).
Øvelserne vil blive ledsaget af udforskningsdyk for at lære at orientere dig under vandet og at styre dit dyk i par. Ved slutningen af ugen vil du beherske din ventilation i forhold til lungevolumen og vide, hvordan du styrer dit forbrug. I slutningen af ugen skal du dykke ned over 25 m for at få PE40-validering. (Forudsat at du har erhvervet færdighederne i nedsænkning, tilbagevenden til overfladen – holde stop – og stabilisering).

PA20-program
Det første dyk vil være designet til at verificere PE40-færdighederne med hensyn til stabilisering, orientering og opstigningsstyring.
I løbet af de følgende dyk vil du lære at bruge redningsvesten som et sikkerhedselement og til opstigning af en kammerat i vanskeligheder.
Resten af dykkene vil være dyk i relativ autonomi (instruktør bag dig), hvor du vil perfektionere dine færdigheder inden for dykkerstyring og orientering. Du får dit niveau 2 godkendt, når alle færdigheder er erhvervet ved ugens udgang. Hvis du validerer lidt før kursets afslutning, vil du kunne foretage dit første dyk i reel autonomi.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj, et meget godt myggespray, 2 hængelåse (30 eller 40 mm), solcreme og en vandflaske.
Reglerne kræver, at dykkere, der overskrider 20 meters dybde i forbindelse med udforskning, autonomi eller uddannelse (dykkere ved afslutningen af niveau 2 uddannelse eller PE-40 kvalifikation), skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompression.
Husk at medbringe dit eget instrument. Det er muligt at leje et på stedet (3 euro pr. dag).

Sportsbyen er udstyret med en opblæsningsstation, 2 bådbåde med 30 pladser, 3 RIB’er med 18 pladser og 200 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra dykkercomputer og neoprenstrømper.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
18 dyk under opsyn
Teoretisk uddannelse
Beståelse af PE40 og PA20
Specifikt udstyr undtagen dykkercomputeren
De hyggelige aftener

Teknisk niveau

Bestå dit fulde niveau 2 for at dykke ned til 40 meter og lære at dykke selvstændigt