Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at starte med snowboarding frit.

Morgenmaden er åben fra 8.30 til 10.00. Boligen tildeles om morgenen. I mellemtiden er et sikkert lokale til rådighed. Skiudstyret og liftkortet er tilgængelige fra den første dag.
Vores hold giver dig alle de nødvendige oplysninger for at stå på ski sikkert: vejr- og piste informationer, sneforhold osv.

Om aftenen tilbyder vi en velkomstdrink med alle de oplysninger, der er relevante for dit ophold.

Hvis du har valgt “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20, skal du huske at kontakte sportsbyen (pr. mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil finde en kuvert ved receptionen med dit navn på og med instruktioner til at finde dit værelse.

Sidste uindrammede morgen, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Udtjekning fra værelset senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Her er en oversigt over programmet, der venter på dig i denne uge!

Mandag og tirsdag – Mødes på pisterne med din gruppe. Du har en halv dag med undervisning. Du kan derefter nyde din fritid.

Onsdag – Ingen undervisning i dag. Du starter dagen med en brunch forberedt af cateringteamet. Det perfekte program til at hvile, slentre rundt i stationen eller snowboarde med venner.

Torsdag og fredag – Du har valget mellem at snowboarde frit eller nyde de ekstra muligheder, der tilbydes:
– 1 session om dagen for at fortsætte med at forbedre dig (betalt valgmulighed).
– 1 session per dag snowboard off-piste (betalende valgmulighed).

Efter at have tilbragt dine dage på skiløjperne, mødes fra kl. 17 i UCPA sportslandsbyen for after ski (aperitif spil, water pong, pandekagefester, DJ sæt …)!

Til aftenene er der spilturneringer, udfordringsaftener, blindtest eller karaoke på programmet. For festdyrene er der tema aftener.

Vi forbereder dig to gange om ugen en komplet brunch før du går tilbage på skiløjperne.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet
1 snowboardjakke og 1 par snowboardbukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboardhandsker, der er mere rummelige og vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 høj solbeskyttelsescreme, 1 læbepomade.

Sørg for at have en eller to hængelåse til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk til måltider på pisterne.
Glem ikke at medbringe dit håndklæde til badet.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Mødet for de 18/30 årige