Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30. Din første lektion starter allerede søndag eftermiddag. Her vil du stifte bekendtskab med udstyret samt de grundlæggende principper for at stå på ski.

Morgenmaden er åben fra kl. 8.30 til 10.00. Boligen tildeles i løbet af formiddagen. Imens er der stillet et sikkert opbevaringsrum til rådighed. Skiudstyr samt liftkort er tilgængelige fra den første dag.
Vores teams vil give dig alle de nødvendige oplysninger til at stå på ski sikkert: vejroplysninger og skiløjper, sneforhold osv.

Om aftenen tilbydes du en velkomstdrink med alle de oplysninger, der er relevante for dit ophold.

Hvis du har valgt “ankomst aftenen før” optionen, vil vi byde dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20.00, skal du huske at kontakte sportsbyen (pr. mail eller telefon) så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil finde en kuvert i dit navn i receptionen med anvisninger til at finde dit værelse.

Sidste morgen uden opsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12. Tjek ud af værelset senest kl. 13. Afrejse fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Her er et overblik over programmet, der venter dig i denne uge!

Mandag og tirsdag – Møde på pisterne med din gruppe.
Du har en session om formiddagen og eftermiddagen.

Onsdag – Ingen kurser afholdes i dag. Du starter dagen med en brunch forberedt af cateringteamet. Det perfekte program for dig til at hvile, slentre rundt i centrum eller stå på ski med venner.

Torsdag og fredag – Du har valget mellem at stå på ski frit eller udnytte den ekstra mulighed og føle dig mere tryg på pisterne (det vil sige 2 sessioner om dagen for at fortsætte med at forbedre dig torsdag og fredag).

Efter at have tilbragt dine dage på pisterne, møde fra kl. 17 i UCPA sportsby til efter ski (aperitifspil, water pong, pandekagefest, DJ sæt…)!

For aftenerne er der turneringsspill, udfordringsaften, blind test eller karaoke på programmet. For de mest festlige er der tema-aftener.

Vi forbereder en fuld brunch til dig to gange i ugen, før du tager tilbage til pisterne.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke og 1 skipar bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme leggings, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboardhandsker, som er mere rummelige og vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at have en lille hængelås til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en stikdåse og et par bysko.
Glem ikke at medbringe dit badehåndklæde.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Mødet for de 18/30 årige