Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Din første lektion begynder allerede søndag eftermiddag. Her vil du blive introduceret til udstyret samt de grundlæggende principper for snowboarding.

Morgenmaden er åben fra kl. 8.30 til 10.00. Boligen tildeles i løbet af formiddagen. I mellemtiden er der tilgængelig en sikret opbevaringsrum. Skiudstyret samt liftkort er tilgængelige fra den første dag.
Vores teams giver dig alle nødvendige oplysninger til at stå på ski i sikkerhed: vejrmeldinger og pisteinformationer, sneforhold osv.

Om aftenen tilbydes en velkomstdrink med alle oplysninger om dit ophold.

Hvis du har valgt indstillingen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20, så husk at kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hovedindgangen. Du finder en kuvert med dit navn på med instruktioner om, hvordan du finder dit værelse i receptionen.

Sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Udtjekning fra værelset senest kl. 13.
Afgang fra idrætsbyen kl. 14.

Bemærk: Rejser du via UCPA transport (tog og bus)?
Opholdets afslutning og afrejse fra stedet lørdag
De præcise tidspunkter for din transport vil blive meddelt dig ved din tilmelding.

Dag for dag program

Her er en oversigt over det program, der venter dig denne uge!

Mandag og tirsdag – Møde på skiløjperne med din gruppe.
Du har en session om formiddagen og eftermiddagen.

Onsdag – Ingen undervisning i dag. Du starter dagen med en brunch lavet af cateringteamet. Det ideelle program til at slappe af, slentre rundt i centrum eller glide på ski sammen med venner.

Torsdag og fredag – Du har valget mellem at stå på snowboard frit eller tage imod den ekstra mulighed og føle dig mere sikker på skiløjperne (dvs. 2 sessioner om dagen for at fortsætte med at forbedre dig torsdag og fredag).

Efter at have tilbragt dine dage på skiløjperne, mødes vi fra kl. 17 i UCPA sportsbyen for after ski (aperitifspil, water pong, pandekagefest, DJ sæt…)!

Om aftenen er der spilturneringer, udfordringsaftener, blind test eller karaoke på programmet. For de mere festglade arrangeres der temaaftener.

Vi forbereder dig to gange om ugen en komplet brunch, før du tager tilbage på skiløjperne.

Påkrævet udstyr

Til skiløb:
1 ski jakke og 1 skibukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par handsker eller vanter, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skimaske (UV-kategori 3 minimum), 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Forudse en eller to hængelåse til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk til måltider på pisten.
Glem ikke at medbringe dit badehåndklæde.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Aftale for 18/30-årige