Ankomst og afrejse

Modtagelse søndag morgen fra kl. 8.30.
Din første lektion starter allerede søndag eftermiddag. Du vil her blive introduceret for udstyret og de grundlæggende principper for at stå på ski.

Morgenmaden er åben fra kl. 8.30 til 10. Indkvarteringen bliver tildelt om formiddagen. Indtil da er der stillet et sikkert rum til rådighed. Skiudstyret samt liftkortet er tilgængeligt fra første dag.
Vores teams giver dig alle de nødvendige oplysninger for at stå på ski sikkert: vejr og piste info, sneforhold, osv.

Om aftenen er der en velkomstdrink med alle de oplysninger, der er relevante for dit ophold.

Hvis du har valgt muligheden ”ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20, skal du ikke glemme at kontakte sportslandsbyen (via e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil finde en kuvert i dit navn i receptionen med anvisninger til at finde dit værelse.

Sidste ikke-indrammede formiddag, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Check ud af værelset senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Bemærk: rejser du via UCPA-transport (tog og bus)?
Opholdets slutning og afgang fra stedet lørdag
De præcise tider for din transport vil blive meddelt ved din tilmelding.

Dag for dag program

Her er et overblik over det program, der venter dig i denne uge!

Mandag og tirsdag – Mødes på pisterne med din gruppe.
Du har en session om formiddagen og eftermiddagen.

Onsdag – Ingen klasser i dag. Du starter dagen med en brunch forberedt af cateringholdet. Det ideelle program for at hvile, slentre rundt i centrum eller stå på ski med venner.

Torsdag og fredag – Du har valget mellem at stå på ski frit eller at udnytte den ekstra mulighed og føle dig mere tryg på pisterne (enten 2 sessioner om dagen for at fortsætte med at forbedre dig torsdag og fredag).

Efter at have tilbragt dine dage på pisterne, mød op fra kl. 17 i UCPA sportsbyen til after ski (aperitifspil, water pong, pandekagefest, DJ-set…)!

Der er spilturneringer, udfordringsaftener, blind tests eller karaoke på programmet for de aftener. For de mest festlige er der tema-aftener arrangeret.

Vi forbereder en komplet brunch til dig to gange i ugen, inden du tager tilbage til pisterne.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet, 1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 varmt par strømpebukser, 1 godt par handsker eller luffer, 1 hue, 1 hjelm, 1 par solbriller og en skimaske (UV kategori 3 minimum), 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Sørg for at have en eller to hængelåse til at låse dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.
Glem ikke at medbringe dit badehåndklæde.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Aftale for dem mellem 18/30 år