Ankomst og afrejse

Mødested mandag morgen kl. 10.00 på parkeringspladsen i den gamle landsby Cornillon 30630 (UCPA-skilt). Aflever dine tasker og tag tøj på. Præsentation af ugen og af vores opholdssted. Rolig” gåtur til Sautadets vandfald, hvor floden har rullet sine småsten på en kalksten klippe for at tilbyde hulrum, gigantiske huller, vandet rusker ind og skaber et fascinerende skuespil. Besøg i landsbyen La Roque, der er klassificeret som “den smukkeste i Frankrig”.
Fra 28 til 50 km.
Swimmingpool, middag og overnatning i Cornillon.

I bil kører vi til Uzès, en by, der er klassificeret som historisk kulturarv, og vi opdager Place aux Herbes, hvor der afholdes et storslået provencalsk marked; dufte, farver, palaver… Picnic med markedets smagsoplevelser.
Kurset slutter lørdag senest kl. 13.30 i Uzès.

Dag for dag program

Dag 2 – Ved mundingen af Ardèche-slugterne ligger landsbyen Aigueze, der er klassificeret som en af Frankrigs smukkeste landsbyer, på en stejl klippe. Du vil blive forført af de smalle gader, der er foret med smukke stenhuse. Picnic ved floden, svømning!
Swimmingpool, middag og nat i Cornillon.
Fra 40 til 50 km.

D3 – Lille typisk marked i Goudargues; tapenader, oliven, pølser, pelardoner og derefter opstigning til den charmerende landsby Lussan, hvor fåre- og gedehyrderne holder til.
Swimmingpool, middag og overnatning i Cornillon.
Fra 35 til 70 km.

D4 – Oplev Chartreuse de Valbonne i dens grønne omgivelser med en bemærkelsesværdig skov. Retur mellem skov og vinmarker (klassificeret “Côtes du Rhône”).
Swimmingpool, middag og overnatning i Cornillon.
Fra 22 til 48 km.

D5 – I Barjac, en stor landsby, er der også et smukt marked blandt de smukke stenhuse. I Montclus, en middelalderby og klassificeret som en af “Frankrigs smukkeste landsbyer”, kan du svømme i floden.
Swimmingpool, middag og nat i Cornillon.
Fra 35 til 60 km.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” med en kapacitet på 0,7 eller 1 liter.

Vores råd:
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, t-shirt(e), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline), sweatshirt, fleecejakke eller kraftig trøje (til aftenen), vandtæt jakke (Goretex) eller regnkappe, shorts, badedragt, lette lærredsbukser, halvhøje sokker (bouclette), kondisko til cykling og lette vandresko til vandreture. vandflaske, kniv, plastikskål og -bestik, lille lommelygte, stor plastikpose, toiletartikler og håndklæde, lille førstehjælpskasse, lommepenge, lille dagtursrygsæk (til frokost og personlige ejendele), kondisko, shorts eller korte bukser, solcreme. Sørg for snacks (f.eks. müslibarer). Små cykelhandsker. Et par plastiksko (strandsko) som f.eks. “jellyfish” eller gamle kondisko til vandet.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.
Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: bånd af typen “Elasto”.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.
Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

VTC, hjelm, kort og guidebog.

Forplejning

Alle måltider er tilberedt. Familiekøkken og regionalt køkken baseret på produkter fra haven, vin og aperitif fra huset. Picnic til at tage med til frokost.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Oplev Provence Gardoise langs cikadestierne med VTC.