Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at begynde at glide (afhængigt af dit niveau).
Morgenmad er tilgængelig fra 8.30 til 10.00. Indkvartering tildeles om morgenen. I mellemtiden er der et sikkert værelse til rådighed. Skiudstyr og skikort er til rådighed fra den første dag.

Vores personale vil give dig alle de oplysninger, du har brug for for at stå sikkert på ski: oplysninger om vejr og pister, sneforhold osv. Hvis du er nybegynder, starter din første lektion søndag eftermiddag.

Om aftenen tilbydes du en velkomstdrink med alle oplysninger om dit ophold.

Hvis du har valgt muligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20.00, skal du huske at kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. I receptionen finder du en kuvert med dit navn på med en vejbeskrivelse til dit værelse.

Sidste formiddag uden opsyn, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12.00.
Udcheckning af lokalet senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

Her er et glimt af, hvad der venter dig i denne uge!

Mandag – Uanset dit niveau, mødes du på pisterne med din gruppe. Du kan vælge at lære eller opdage snowboarding, at opdage feriestedet…

Tirsdag – En halv dag på pisterne med din instruktør.

Onsdag til fredag – Hvis du er nybegynder og ønsker at fortsætte med at udvikle dig, kan du vælge den dedikerede løsning: snetimer hele ugen for at forbedre dine færdigheder. Du kan også tage 2 ekstra sessioner (online eller på stedet afhængigt af tilgængelighed) for at fortsætte din læring eller for at gå uden for pisten. Vær forsigtig, for at kunne køre snowboard uden for pisten skal du mindst være indviet.
Ellers er du velkommen til at tage af sted med din gruppe af venner.

Når du har tilbragt dine dage på pisterne, mødes du kl. 17.00 i sportsbyen til afterski-festen (aperitifspil, vandpong, pandekagefest, DJ-sæt…)!

Om aftenen er der spilturneringer, udfordringsaftener, blindprøver eller karaoke på programmet. For dem, der kan lide at feste, arrangeres der temaaftener.

To gange om ugen forbereder vi en komplet brunch til dig, inden du begiver dig ud på pisterne.

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefaler vi dig kraftigt at bære en hjelm (leje 10 euro). Vi råder dig til at medbringe det udstyr (især sko), du er vant til.

Passende tøj til snowboarding.
Medbring en lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA stiller engangslagner til rådighed).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Picnickurv fra mandag til fredag afhængigt af vejret.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Deux Alpes-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr: støvler og snowboard
2 overvågede sessioner med en instruktør
Op til 10 overvågede sessioner for nybegyndere på snowboard
Afterski- og DJ-aftener

Teknisk niveau

Mødestedet for 18-30-årige i Les Deux Alpes!