Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at begynde at stå på ski (afhængigt af niveauet). Morgenmad, indkvartering om formiddagen, (et opbevaringsrum er til rådighed for din bagage).

Vore team giver dig alle de nødvendige oplysninger for at stå på ski på en sikker måde: vejr- og pistoplysninger, sneforhold osv. Hvis du er en nybegynder, begynder din første lektion om søndag eftermiddag.

Om aftenen tilbyder vi en velkomstdrink med alle de oplysninger, der er relevante for dit ophold.

Hvis du har valgt “ankomst dagen før”-muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 19.30 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20, skal du ikke glemme at kontakte sportsbyen (pr. mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil finde en kuvert i dit navn ved receptionen med vejledning til at finde dit værelse.

Sidste morgen uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag inden kl. 12.
Udtjekning fra værelset senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Her er et overblik over programmet, der venter dig i denne uge!

Mandag – Mød op på pisterne med din gruppe. Du har valget mellem at lære eller opdage snowboarding og resortet…

Tirsdag – Halvdags på pisterne med din instruktør.

Onsdag til fredag – Hvis du er begynder og gerne vil fortsætte med at forbedre dig, skal du tage den dedikerede mulighed: snowboard-sessioner hele ugen for at finpudse dine færdigheder. Du kan også tage 2 ekstra sessioner (online eller på stedet afhængig af tilgængelighed) for at fortsætte din læring eller gå off-piste. Bemærk, at hvis du vil snowboarde off-piste, skal du i det mindste være initieret.
Ellers kan du frit gå af sted med din gruppe af venner.

Efter at have tilbragt dine dage på pisterne, mød op fra kl. 17 i sportsbyen til after ski (aperitif-spil, water pong, pandekagefest, DJ-sæt…) !

Til aftenene er der spil-turneringer, udfordringsaftener, blind test eller karaoke på programmet. For de mest festlige er der temafester.

Vi forbereder to gange i ugen en komplet brunch til dig, før du tager tilbage til pisterne.

Påkrævet udstyr

Til skiløbet
1 snowboardjakke og 1 snowboardbukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vinterhandsker (foretræk vinterhandsker eller snowboardhandsker, mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-beskyttelse, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbebalsam.

Forbered en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på skiløjperne, en stikdåse og gadesko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Chamonix-dalens skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Snowboardudstyr: støvler og snowboard
2 superviserede sessioner med en instruktør for ikke-nybegyndere
Op til 10 overvågede sessioner for nybegyndere på snowboard
Afterski- og DJ-aftener

Teknisk niveau

Mødestedet for 18-30-årige i Chamonix!