Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13 for at begynde at glide (afhængig af niveauet).
Morgenmaden er åben fra kl. 8.30 til 10.00. Indkvarteringen tildeles om morgenen. I mellemtiden er et sikkert lokale til rådighed. Glidematerialet samt liftkortet er tilgængeligt fra den første dag.

Vores teams giver dig alle de nødvendige oplysninger for at glide sikkert: vejr- og pisteoplysninger, sneforhold osv. Hvis du er begynder, starter din første lektion allerede søndag eftermiddag.

Om aftenen er der en velkomstdrink med alle de oplysninger, der vedrører dit ophold, til rådighed for dig.

Hvis du har valgt “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20, skal du ikke glemme at kontakte sportsbyen (via mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du finder på velkomstområdet en konvolut i dit navn med anvisninger til at finde dit værelse.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyr afleveres lørdag inden kl. 12.
Udtjekning fra værelset skal være senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Her er et overblik over det program, der venter på dig i denne uge!

Mandag – Mødes på pisterne med din gruppe. Du kan vælge mellem at lære at stå på ski, udforske skisportsstedet…

Tirsdag – Halv dag på pisterne med din instruktør.

Onsdag til fredag – Hvis du er begynder og ønsker at fortsætte med at forbedre dig, kan du tage den dedikerede mulighed: skisessioner hele ugen for at blive bedre. Du kan også tage 2 ekstra sessioner (online eller på stedet afhængigt af tilgængelighed) for at fortsætte din læring eller lave off-piste.
Ellers kan du frit tage afsted med din gruppe af venner.

Efter at have tilbragt dine dage på pisterne, mødes vi fra kl. 17 i sportsbyen til after ski (aperitif spil, water pong, pandekagefest, DJ set…)!

For aftenafslapning, er der spilturneringer, udfordringsaftener, blindtest eller karaoke på programmet. For de mest festglade, er der temafester.

Vi forbereder to gange om ugen en komplet brunch før vi tager tilbage til pisterne.

Påkrævet udstyr

Til skituren:
1 ski jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller luffer (foretræk luffer eller snowboard handsker, de er rummeligere og mere vandtætte end almindelige ski handsker), 1 ski hue, 1 par solbriller der filtrerer UV stråler, 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Planlæg at medbringe en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en multistik og by sko.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af opholdet
Skiudstyr: ski, stave, støvler
2 overvågede sessioner med en instruktør
Op til 10 overvågede sessioner for alle begyndere på ski
Afterski- og DJ-aftener

Teknisk niveau

Mødested for 18-30 årige i Serre Chevalier!