Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30. Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at begynde at glide (afhængigt af dit niveau).
Morgenmad er tilgængelig fra 8.30 til 10.00. Indkvartering tildeles om morgenen. I mellemtiden er der et sikkert værelse til rådighed. Udstyret og skipasset er til rådighed fra den første dag.

Vores teams vil give dig alle de oplysninger, du har brug for for at stå sikkert på ski: oplysninger om vejret og pisterne, sneforhold osv. Hvis du er nybegynder, starter din første lektion søndag eftermiddag.

Om aftenen tilbydes du en velkomstdrink med alle oplysninger om dit ophold.

Hvis du har valgt muligheden “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20 (middagen serveres indtil kl. 20.30). Hvis du ankommer efter kl. 20.00, skal du huske at kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. I receptionen finder du en kuvert med dit navn på med en vejbeskrivelse til dit værelse.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Udcheckning af lokalet senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen senest kl. 14.00.

Dag for dag program

Her er et glimt af, hvad der venter dig i denne uge!

Mandag – Mød din gruppe på pisterne. Du kan vælge mellem at lære eller opdage skiløb, at opdage skisportsstedet…

Tirsdag – En halv dag på pisterne med din instruktør.

Onsdag til fredag – Hvis du er nybegynder og ønsker at fortsætte med at udvikle dig, kan du vælge den dedikerede løsning: skisessioner hele ugen for at forbedre dit skiløb. Du kan også tage 2 ekstra sessioner (online eller på stedet afhængigt af tilgængelighed) for at fortsætte din læring eller for at gå uden for pisten.
Ellers kan du frit tage af sted med din gruppe af venner.

Når du har tilbragt dine dage på pisterne, mødes du kl. 17.00 i sportsbyen til afterski-festen (aperitifspil, vandpong, pandekagefest, DJ-sæt…)!

Om aftenen er der spilturneringer, udfordringsaftener, blindprøver eller karaoke på programmet. For dem, der kan lide at feste, arrangeres der temaaftener.

To gange om ugen forbereder vi en komplet brunch til dig, inden du begiver dig ud på pisterne.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er at foretrække, da de er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en strømforsyning og gadefodtøj.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af opholdet
Skiudstyr: ski, stave, støvler
2 overvågede sessioner med en instruktør
Op til 10 overvågede sessioner for alle begyndere på ski
Afterski- og DJ-aftener

Teknisk niveau

Mødestedet for 18-30-årige i Serre Chevalier!