Ankomst og afrejse

Møde kl. 11.00 med din bjergguide ved gite La Rouguière “56 RUE Kerllerman Serrurier – 06450 Saint Martin de Vésubie (ved siden af huset i Mercantour Nationalpark). Klargøring af tasker, picnic og vandretur over den charmerende landsby Saint Martin de Vésubie. Test af udstyret under vandringen til Trou du Diable eller til Collet. Panoramaudsigt over dalen. Nat i en hytte eller på en campingplads (afhængigt af tilgængelighed).
Højdeforskel: +400 m/-400 m

Nedkørsel til Menton gennem oliventræer, derefter byen og til sidst havet. Svømning om sommeren.
Afslutning af opholdet på togstationen omkring kl. 14.00

Dag for dag program

Dag 2 – Vi forlader Saint-Martin, og efter en god stigning når vi Piagu-toppen (2338 m). En ridge-rute giver os mulighed for at beundre grænsekæden, der kulminerer ved siden af os. Vi stiger ned til Madonna de Fenestre-helligdommen og bivuakområdet, hvor vi slår vores telte op.
Højdeforskel: + 1300 m / – 400 m

D3 – Vi forlader Madonna de Fenestre-helligdommen for at skifte dal.
Vi klatrer trin for trin for at nå de 5 søers fald, vi ankommer til de berømte Prals-søer, med lyset kan bjergene spejle sig i søerne, under disse søer er murmeldyrenes legeplads, derefter følger vi højderyggene for at nå toppen af Vallette de Prals (2495 m).
Derefter skifter vi skråning og går ned i Gordolasque-dalen, hvor vi skal overnatte.
Nat på ST Gras gite
Højdeforskel: + 900 m / – 1200 m

D4- En smuk stigning venter os for at nå frem til pas de l’Arpette, som er en af portene til Vallée des Merveilles. Vi vil sandsynligvis støde på gemser under denne stigning. Når vi først er deroppe, åbner dalen sig for os med sine overdådige søer.
Vi besøger graveringerne og slår vores telte op i bivuakområdet ikke langt fra refugiet.
Nat i bivuak og måltid i refugiet.
Højdeforskel: + 1000 m / – 600 m

D5 – En lang dag venter os, når vi forlader Vallée des Merveilles via Pas du Diable og følger bjergryggene med udsigt ned mod havet. Vi når Col de Turini. Derefter følger vi Via Alpina-ruteplanen og stiger ned til Moulinet.
Nat i gîte og måltidet leveres af guiden.
Højdeforskel: + 800 m / – 2100 m

D6- Det er Provence, en shuttlebus kører os fra Moulinet til Sospel, via Col du Razet til gården Saint-Bernard. Vores måltid består af lokale produkter.
Nat under telt. Måltider på gården.
Højdeforskel: – 900 m / + 1150 m
Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Bemærk venligst, at hvis du ikke har det niveau, der kræves for denne tur, kan vi ikke systematisk tilbyde dig et andet program.
UCPA organiserer ikke din hjemtransport til landsbyen i tilfælde af afbrydelse af turen.

Påkrævet udstyr

Vigtigt personligt udstyr:
Vandrerygsæk 50L (med bælte), vandresko i høj kvalitet (allerede afprøvet og testet), vandresokker, vandtæt jakke, hue, handsker, halsvarmer (på alle årstider), vandrebukser, vandreshorts, teknisk (åndbar) t-shirt, tynd fleece, dunjakke, joggingdragt eller fleece-tights, badetøj, lille mikrofiberhåndklæde, hat eller kasket, solbriller, pandelampe, kniv, en personlig tupperware på 0.7 eller 1 l tupperware, der kan lukkes til at bære salater til frokost, en ske, en dyne og et silkelagen (kødpose), lette klipklappere til om aftenen, toiletpapir, lommepenge. 2 affaldssække, 1 på 50 l og 1 på 10 l, tandbørste og tandpasta, solcreme, lille biologisk nedbrydelig sæbe, vandflaske eller vandpose (minimumskapacitet 2 l), vandrestave og vandpose anbefales

Vi opfordrer dig til at medbringe et lille sæt til personlig pleje.
Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Der vil være en forfriskningsstation på dag 3, så det kan være, at du vil bytte rundt på tingene. Denne anden taske vil blive bragt tilbage til Menton ved afslutningen af dit ophold.

Telte, gulvmåtter (vi har ikke telte med, de er allerede på bivuakpladserne).

Forplejning

Guiden tilbereder de fleste af måltiderne med gruppens hjælp. Picnic frokost og varmt måltid om aftenen. Der er 2 måltider, hvor vi spiser på refugiet.
Giv os besked på forhånd, hvis du har fødevareintolerancer.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr til bivuak

Teknisk niveau

Fra nationalparken Mercantour til Middelhavet.