Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00.
Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00.
Forslag til aktiviteter, der skal udføres selvstændigt søndag eftermiddag.
Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.
Indkvartering på centret i Saint-Lary eller i en gîte afhængigt af tilgængelighed.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv ved receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen lørdag mellem kl. 17.00 og 19.00.
Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Marked i Saint-Lary, eller hvis du overnatter på campingpladsen, kan du vende tilbage til Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Vi vil bede dig om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Mandag – Afgang i minibus med din guide til Massif du Mont Perdu. Opdagelse af abseiling og læring af spring (ikke obligatorisk) i Metils-Viandico kløften nær de gigantiske Anisclo kløfter.
Møde med UCPA-holdet i Puyarruego. Aftensmad og overnatning på UCPA’s campingplads.

Tirsdag – Afgang med minibus til Sierra de Guara og landsbyen Alquezar. Opdagelse af de overdådige landskaber gennem en kløft med 100 % vand, Rio Vero. Oplev den maleriske landsby Alquezar ved at gå gennem de smalle gader fulde af historie.
Møde med det venlige personale på lodgen. Typisk spansk middag og overnatning i Alquezar.

Onsdag – Dagsudflugt til Sierra de Guara. Der er mange muligheder: Bassender-kløften for at have det sjovt, mens man lærer de grundlæggende principper for abseiling, Chimiachas-kløften og dens rækkefølge af abseilinger på 40 meter for at nyde stedets skønhed, Portiachia-kløften for at få stærke fornemmelser med dens pendulære abseilinger på 35 meter. Opdagelse af den lokale fauna og flora: observationer af store rovfugle i deres naturlige omgivelser.
Aftensmad og overnatning på Alquezar-lodgen.

Torsdag – En 100 % vanddag i Sierra de Guara med en af regionens juveler, Peonera-kløften: sifonpassager, svømning i det gennemsigtige vand i Tamara-kløften, udvikling i et kaos af klippestykker. Test dine grænser i spring i alle højder (ikke obligatorisk). Tilbage med minibus til Mont-Perdu til UCPA-campingpladsen i Puyarruego.
Aftensmad og overnatning på campingpladsen.

Fredag – Dag i Mont-Perdu-massivet. Foz de la Canal-kløften, Trigoniero-kløften, Barossa-kløften, Miraval-kløften, der er et bredt udvalg af muligheder for at anvende de teknikker, man har lært om canyoning i løbet af ugen. Vend tilbage til centrum af Saint Lary Soulan eller overnatte på Camp de Pueyrago.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-ledere, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes
En sommerhat, solbriller, to eller tre T-shirts, en trøje eller fleece, en vindjakke, lette bukser eller joggingbukser, et eller to par shorts, badetøj, kondisko eller tennissko, en let elektrisk lommelygte, en vandflaske på en liter, et let toiletsæt, personlig medicin og apotek, solcreme, et gyldigt identitetskort, lommepenge. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Vigtige oplysninger:
1 dyne, tennissko eller lette vandresko til at gå i vandet;

For dem, der bruger kontaktlinser, kan svømmebriller være nyttige. Endelig bør du medbringe windsurfinghandsker, hvis din hud er skrøbelig.
Anbefales, en maske til at værdsætte bunden af kløfterne, neopren sokker (ikke hjemmesko).

Canyoning rygsæk, reb, seletøj, våddragt, hjelm.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dage med canyoning

Teknisk niveau

Canyoningens must: Monte Perdido-massivet og Sierra de Guara