Ankomst og afrejse

Modtagelse og fordeling af værelser mandag mellem kl. 12 og 13 i det tidligere præstegårdslokale: mødes ved huset med de lavendelfarvede skodder ved siden af kirken, i landsbyens centrum.
Hvis du ikke er ankommet inden kl. 13.00, bedes du give os besked hurtigst muligt på telefon 07 62 65 65 44 40.

Efter indlogering er der frokost på vandrerhjemmet, hvorefter vi mødes ca. kl. 15.30 for at præsentere opholdet. Du vil møde dine instruktører og drøfte dine oplevelser og din paraglidingoplevelse med dem. Efter uddelingen af udstyret går I ud på skolens skråning for at sætte det, I har lært, i praksis.
I vender tilbage fra aktiviteten omkring kl. 19.00 efterfulgt af middag på vandrerhjemmet.

Mulighed for ankomst søndag aften (ingen UCPA-forplejning mulig før mandag middag, restaurant i landsbyen). Kontakt os venligst pr. e-mail senest torsdagen før din ankomst.

Fredag – Big flight 1 session om formiddagen og 1 session om eftermiddagen. Ugentlig rapport og validering af flyvejournalen
Afslutning af opholdet fredag kl. 19.30 efter aktiviteten.
Mulighed for at sove i sportsbyen fredag aften uden UCPA-forplejning. Restaurant i La Roque Esclapon eller i nabobyen.
Afgang med shuttlebus til Les Arcs Draguignan station lørdag morgen kl. 10.00. Planlæg venligst dit tog fra kl. 11.30.

Dag for dag program

Mandag – Kontakt og skolebakke, teknisk tilpasning og udveksling af erfaringer, rekognoscering af landingsområder. Påmindelse af reservefaldskærmen. Validering af forudsætninger.

Tirsdag – Store flyvninger. 1 formiddagssession og 1 eftermiddagssession. Hvis det er nødvendigt, kan der arbejdes yderligere på skolebakken tirsdag formiddag. Gennemgang af pitch/roll/hastighedsområde/år.

Onsdag – Store flyvninger. 1 formiddagssession og 1 eftermiddagssession. Valg af en flyveplan/flere flyvninger/ opbygning af forskellige indflyvninger.

Torsdag – Store flyvninger. 1 formiddagssession og 1 eftermiddagssession. Afvænning fra radioen/ hensyntagen til miljøet.

For at praktisere paragliding anbefales det kraftigt at tegne en forsikring “personlig ulykke og hjemtransport”. Da denne garanti ikke er inkluderet i all-inclusive-pakken, er det op til dig at kontrollere med dit forsikringsselskab, at du er godt dækket i tilfælde af en ulykke i forbindelse med fri flyvning, og bede ham om at give dig et certifikat.

Dette program gives som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring et par bjergstøvler og et par lette handsker. Logbog

Der er alt specifikt sportsudstyr samt sengelinned til rådighed.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning fra mandag frokost til fredag frokost
Tilsyn
Særligt udstyr

Teknisk niveau

Bliv selvstændig på vores fantastiske websted på Mont Lachens