Ankomst og afrejse

Velkommen på søndag fra kl. 14.00. Udlevering af udstyr, om nødvendigt, fra kl. 16.00. Forslag til aktiviteter, der skal udføres selvstændigt søndag eftermiddag. Møde for at præsentere opholdet kl. 18.00, efterfulgt af en velkomstdrink og en præsentation af jeres program.

Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du give os besked. Efter kl. 19.30 vil en kuvert med dit navn på med alle oplysninger om din indkvartering og mødestederne for den følgende dag være tilgængelig i en kurv i receptionen. Middagen serveres mellem kl. 19.30 og 20.30.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du møde op i sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 19. Dit værelse vil være tilgængeligt ved ankomsten.

Gratis morgen. Marked i Saint-Lary.
Opholdet slutter lørdag kl. 14.00 efter frokost.
Du vil blive bedt om at bidrage til rengøring, udskiftning af brugte lagner med en ren pakke og oprydning af dit værelse.

Dag for dag program

Mandag – Afrejse til nationalparken og Badet-dalen. Højbjergstemning med gradvis opstigning af Pic des Aguillous (2974 m). Storslået udsigt over Troumouse- og Gavarnie-krattene.
Højdeforskel +/-1300m

Tirsdag – Atmosfæreændring, afgang til det berømte Pic de l’Arbizon, et prestigefyldt topmøde i Aur-dalen. Pas på ikke at undervurdere dette topmøde (2831 m), da opstigningen og nedstigningen er fysisk. Storslået 360° balkon over den centrale del af Pyrenæerne og Adour-sletten.
Positiv højdeforskel +/- 1450m

Onsdag – En fantastisk dag i bjergene med bestigning af Pic de Campbieilh (3174m), ugens højeste punkt. Efter at have krydset Cap de Long-søen stiger vores rute op i et mineralsk landskab med Pic Long og Pic Maubic som vagter.
Højdeforøgelse +/-1200m

Torsdag – Pic de la Robiniera (3008 m).
Denne top vil give os mulighed for at dele et “stykke af bjerget” sammen, denne gang i Spanien. Først bestiger vi græslandskabet og derefter den høje Aragons måneskinsatmosfære. Fra den overraskende højde vil vi beundre det fantastiske 360-graders panorama over alle de “3000” i området og den storslåede gletscherdal Barossa: La Munia-toppen (3133 m), Troumouse-toppen, Mont Perdu-massivet med dets højeste kalkstensklippe i Europa (3355 m).
Positiv højdeforskel +/-1400 m

Fredag – Vores uge i de høje bjerge slutter med den vilde bestigning af Pic de Batoua (3032 m), en måneskinsstemning, der med garanti afslutter Pyrenæernes romantiske charme. Dette er den mest sportslige dag på turen.
Positiv højdeforskel +/-1600m

Påkrævet udstyr

Beklædning og personligt udstyr, der skal medbringes
Sommerhat, kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), åndbar undertrøje (Odlo, Capilene, Carline), sweatshirt, polarpelsjakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex), regnkappe, shorts, badedragt, lærredsbukser, halvhøje sokker (bouclette), kondisko eller tennissko til om aftenen, vandflaske eller plastflaske, 1 lille plastkasse til picnic (type “Tupperware”), 1 lille isotermisk taske med eutektisk plade, kniv, lille lommelygte, en stor plastpose, en toilettaske og et lille apotek, toiletpapir, lommepenge, en sovepose eller en “kødpose”, håndklæder. Hvis du sover dårligt, skal du huske at medbringe ørepropper.

Under alle omstændigheder kan tingene efterlades på startstedet og hentes på den sidste dag. Medbring venligst en pose til dette formål.

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Alt teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Lokal transport (for at opnå større fleksibilitet kan vi dog bede dig om at bruge dit eget køretøj mod et gebyr – 0,4 €/km – og forsikring for køretøjet og dets passagerer)
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dages vandreture

Teknisk niveau

5 prestigefyldte stigninger med toppe på over 3000 m