Ankomst og afrejse

D1 – Fly til Hanoi.

Dag 2 – Hanoi
Ankomst til Hanoi. Velkomst i lufthavnen og transport til byen. I henhold til flyets ankomsttidspunkt, briefing og præsentation af opholdet af guiden, kort gåtur i koloni byen og de gamle kvarterer, opdagelse af Hoan Kiem søen. Frokost til fri afbenyttelse. Nat på hotellet.

D-14 – Afhængigt af flyveplanen, fritid i Hanoi. Frie måltider, hjemrejse.

D-15 – Ankomst af flyet

NB: Afhængigt af det anvendte flyselskab kan returflyvningen indebære afgang fra Hanoi D14, overnatning i flyet med ankomst D15 eller overnatning på et hotel D14 og dagflyvning D15.

Dette program er givet som en indikation. Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

D3 – Opdagelse af Hanoi, besøg af de vigtigste monumenter i Vietnams hovedstad: Litteraturtemplet (Vietnams første universitet), Etnografimuseet… Derefter afrejse til Ba Be via Bac Can (240 km, 5 timers kørsel). Ankomst til Ba Be National Park om aftenen, overførsel med båd til Pac Ngoi-landsbyen. Nat i et hus på pæle med udsigt over søen, hvis vandstand varierer efter årstiden.

Vandreture og kajaksejlads i Ba Be-søernes nationalpark

D4 – Vandretur gennem de maleriske bjerge i nationalparken. Undervejs kan du opleve Dao-minoritetets oprindelige kultur og daglige liv. Højdeforøgelse 500 m, 6 timers vandring. Nat i hus på pæle.

Dag 5 – Kort bustransport til Buoc Lom-molen for en 3 timers kajaktur på Nang-floden, der er omkranset af tropisk skov. Efter en time sejler vi i kajak gennem den store Hang Puong-hule, der er hjemsted for mange flagermus. Når vi når frem til søen, nærmer vi os bredden for at spise frokost i et lokalt hus, inden vi går en tur til vandfaldene i Dau Dang. Om eftermiddagen sejler vi med båd til indgangen til Ba Be-søen og sejler i kajak til den lille ø Ba Gua (2 timer). Svømning, derefter tilbage til landsbyen. Nat i Pac Ngoi i huset på pæle.

Trek i bjergene ved den kinesiske grænse

D6 – Fra Ba Be til Quang Uyen-regionen
Afgang med bus til Cao Bang, hovedstaden i en smuk bjergregion (150 km). Derefter fortsætter vi ad en fin vej til landsbyen Pac Bung (30 km). Middag og overnatning hos lokalbefolkningen.

D7 – Start af vores vandring gennem de stejle kalkstensbakker i det nordøstlige Vietnam. Fra landsbyen Pac Bung fører en stejl klatring gennem bambus os til et udsigtspunkt i 1100 m højde, hvorfra der er et bredt panorama over de omkringliggende dale og bjerge. Vi går ned til Nua-dalen og opdager landsbyerne for de etniske Tay- og Nung-grupper. Om eftermiddagen ankommer vi til Bac Vong-floden: smukt vandfald, mulighed for at svømme. Etape på 16 km, 4 til 5 timers vandring. Nedtur med bambusflåde til landsbyen Than Giap (1 time). Middag og overnatning hos lokalbefolkningen.

D8 – Et lille pas (700 m) giver os mulighed for at passere ind i den store Cao Thang-dal, der er dækket af en sti. Frokost i nærheden af Ban Viet-søen, inden vi fortsætter til landsbyen Po Tau (450 m). Etape på 17 km, 4 til 5 timers vandring. Aftensmad og overnatning hos lokalbefolkningen.

D9 – Gåtur til markedet i Po Tau, en landsby, hvor vi stadig kan se nogle bygninger fra den franske kolonisering, blandet med traditionelle Nung-huse. Gå langs flodbredden, inden vi klatrer op på toppen af en bakke for at få en flot udsigt over Trung Khanh-dalen. 3-4 timers vandring, derefter afgang med bus til det store vandfald Ban Gioc, lige ved den kinesiske grænse. Efter frokost kører du til Langson by (230 km, 5 timers kørsel). Overnatning på hotellet.

Halong Bay

D10 – Kørsel til havnen i Haiphong (300 km, 5 timers kørsel). Gå om bord på en speedbåd og sejl til Cat Ba Island, den største ø i Halong-bugten (350 km2), som er hjemsted for en nationalpark. Overnatning på hotellet.

D11 – Udforskning af Cat Ba-øens kyster i havkajak. Om morgenen sejler du til Lan Ha-bugten, svømmer og slapper af på smukke strande. Om eftermiddagen returnerer du i kajak til Ben Beo-molen via Tay Keo-lagunen og Van Boi-stranden. Overnatning på hotellet.

D12 – Omkring middagstid sejler færgen fra Cat Ba til Tuan Chau Island (ca. 50 min.) i Halong-bugten, et af de mest prestigefyldte naturområder i Sydøstasien. Ifølge legenden er de tre tusinde øer de slyngede dele af kroppen af en drage, der kastede sig ned i Det Kinesiske Hav. Herfra vil en chauffør byde dig velkommen og køre dig til havnen i Ha Long, hvor du vil gå om bord på natdunken omkring middagstid. Om eftermiddagen er der en times kajaktur i en af de smukkeste steder i Halong-bugten. Måltid og nat om bord på junk.

D-13 – Efter ankomst til Halong-havnen med junk, går du fra borde sidst på formiddagen, hvorefter du overføres til Bo Duong-landsbyen, en fredelig landsby, hvor de traditionelle skikke er blevet bevaret. Frokost i et lokalt hus, derefter traditionelt vanddukkeshow, typisk for Røde Flod Delta regionen, som fortæller historiske eller mytologiske fakta samt bøndernes dagligdag. Transport ad landevej til Hanoi. Om aftenen kan du gå en gastronomisk tur i Hanois gader fra bod til bod for at smage de mest symbolske vietnamesiske retter. Overnatning på hotellet.

Påkrævet udstyr

Medbring 2 stykker bagage:
– 1 rygsæk på 30 liter til trekket og vandreturene
– 1 rejsetaske eller stor solid rygsæk (mange overførsler)
Store plastiksække til at holde dine ejendele tørre
På havkajakkerne har du to vandtætte kasser til at lægge dine ting i, men det er tilrådeligt at medbringe en lille vandtæt pose på 20/30 liter til at lægge dine papirer i.

Personligt udstyr anbefales:
Skal tilpasses efter årstiden.
Meget let tøj: shorts, T-shirts, badetøj, lette bomuldsbukser.
1 vindjakke
1 regnkappe
Langt, løstsiddende tøj til beskyttelse mod solen
Varmt tøj til aftenen
Toiletartikler
Et lille personligt apotek
Lommekniv
Lommelygte (praktisk pandelampe) med ekstra batteri
Visirhætte til beskyttelse mod solen
1 vandflaske
1 uld- eller fleecetrøje

Til overnatning:
“Meat bag” (lagenpose).
Hvis det er køligt, sovepose/nedringet sovepose fra november til marts (komforttemperatur 10-15°).

Til vandring:
Trekkingsko med takkede såler og god støtte for anklerne
To par vandresokker
Til aftenen: tennissko, klipklappere eller sandaler

Til kajaksejlads:
Letvægtssko til navigation
Langærmede skjorter
Lette bukser, der beskytter dig mod solen

Foto: Foto:
Medbring en lille vandtæt taske. Tag i stedet et vandtæt kamera eller et engangskamera til undervandsfotografering med.

To-sæders dækkajakker
Padle
Redningsvest
Vandtæt taske
Myggenet
Madrasser og tæpper

Forplejning

Lokale restauranter i byen, måltider i lokale folks hjem i de nordlige bjerge, aftensmad på junk i Halong-bugten. Ved middagstid kan måltiderne være picnics.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider undtagen de nedenfor nævnte
Tilsyn,
Teknisk udstyr (kajak, veste, pagajer)
Alle ydelser, der er angivet i programmet (eventuelle PCR- eller antigenprøver, som kræves af myndighederne)
Og hvis du har købt programmet med flyrejser: internationale returflyvninger og lufthavnstransport

Teknisk niveau

En rejse med mange aktiviteter til det nordlige Vietnam