Ankomst og afrejse

Modtagelse om morgenen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du en sikker lokalitet til rådighed for at placere din baggage), levering af udstyr og dit ski-pas, der er gyldigt fra den første dag på kurset.

For den første dag, praktiser efter eget ønske i selvstændighed, vores hold giver dig alle oplysningerne for at få en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinfo, sneforhold, pisteinformation.

Sportslandsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag, og begynder at stå på ski.

Om aftenen, under velkomsttiden og over en velkomstdrink, giver UCPA-personalet dig alle oplysningerne om UCPA, livet i sportslandsbyen, de begejstrede sessioner, der begynder næste dag: Gruppeformation, mødetidspunkter, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” optionen, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail argentiere@ucpa.asso.fr eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en konvolut i dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen bliver serveret indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Mandag til fredag, cirka 23 timers vejledning, i form af fulde dage, frokostpause i form af picnic udendørs eller i specielle “udenfor-sæk” lokaler på skiområder, aktiviteter starter omkring kl. 9, slutningen af kurset omkring kl. 16. Programmet kunne se ud som følgende afhængigt af betingelserne.

Mandag – Tour området
Tjek af deltageres niveau på piste og kant af piste. Gruppen gøres opmærksom på de basale regler for off-piste, sikkerhedsoplæring, briefing om D.V.A. søgning.
Off-pist ride afhængig af instruktørens ekspertise. Der fokuseres på teknisk tilpasning til terrænet og opmærksom på problemer med off-piste bevægelse for at strukturere gruppen trinvist for større sikkerhed og for bedste ridekomfort i løbet af ugen.

Tirsdag – Grands Montets, Tour / Balme, Brévent eller Flégère områderne
Deling af viden om sne- og terrainlæsning, routvalg, og fortsættelse af lavine søgningstræning. Udførelse af tæt-på off-piste og gradvis større omfang skiftevis med tekniske sessioner: personlig forbedring, kørehastighed, skiløb i skov, stejle pister, hop

Onsdag – Uvejledet dag
Efter eget valg, hvile, snowboard på egen hånd, besøg Chamonix, besøg Aiguille du Midi. (Undtagelsesvis hvis vejrforholdene er vanskelige, kan bruges som jokerdag under beslutning af aktivitetslederen)

Torsdag og fredag – Grands Montets, Tour, Brévent / Flégère eller Plan de l’Aiguille områderne (hvis gruppens niveau eller sneforholdene tillader det)
Udførelse af større ruter afhængig af gruppens tekniske niveau og de aktuelle forhold. Forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (skiløb i skov, stejlere pister) og opdagelse af bjergmiljøet (valg afhængigt af sneomsætningen, pistenes orientering).

Kørslen af dette program er angivet som vejledning.
Det kan gennemgå modifikationer eller tilpasninger, afhængig af tekniske eller organiseringsmæssige kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrmæssige forhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter de deltagende parters tekniske og fysiske form, afhængig af deltagernes form.

Check det nødvendige niveau for kurset. Hvis du ikke har det nødvendige niveau, vil vi ikke altid kunne tilbyde dig et andet program.

Påkrævet udstyr

For at stå på ski
1 ski tøj, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme lange underbukser, 1 par ski handsker, 1 hue, 1 par solbriller (med UV-filter), 1 ski maske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Det anbefales at bære hjelm (ikke inkluderet).
Mulighed for at leje en, afhængig af tilgængelighed (10 euro for ugen, 8 euro for en pause).

Medbring dit håndklæde og din badedragt til brug i svømmehallen, som er inkluderet i din ski-billet.

Du kan overveje at medbringe en hængelås for at sikre dit skab eller dit udstyr.
Vi anbefaler også, at du medbringer en vandflaske eller drikkedunk, og en lille rygsæk til måltider på pisterne.

Medbring dit eget badehåndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave. Sikkerhedsudstyr (taske, D.V.A., skovl, sonde).

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad på den første dag til frokost på kursets sidste dag.
Fra mandag til fredag er frokosterne i form af picnic (mulighed for et enkelt varmt måltid efter tilmelding dagen før).
Husk at medbringe en vandflaske.

Til heldagsaktiviteterne er der mad til rådighed, men hvis du er storforbruger af müslibarer, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering (lagner, men ikke håndklæder)
Skiliftene fra søndag morgen til lørdag kl. 13.00 (undtagen 2. sektion af Grands Montets og Les Houches, som kun er tilgængelige med en instruktør, afhængigt af niveau, program og forhold) i henhold til programmet
gæstekortet (gratis transport i dalen i løbet af dagen)
Forplejning
Tilsyn i 23 timer fordelt på 8 sessioner
Teknisk udstyr, der er specifikt for programmet
Animation

Teknisk niveau

Erfarne skiløbere, off-piste og freeride terræner i Chamonix-dalen venter på jer!