Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit “Grand Massif”-ski-pas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Fra den første eftermiddag giver vores team dig praktisk hjælp til at få alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt muligheden for “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme uden for disse tidsrum, bedes du kontakte sportsbyen (pr. e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres aftensmad indtil kl. 20.00.

Efter en sidste morgen med uovervåget skiløb slutter opholdet senest lørdag kl. 14.00.
Du skal have afleveret dit udstyr og forladt dit værelse inden da (tak for den lille hjælp, du fik).

Dag for dag program

9 sessioner fra mandag til fredag.

Typisk dag – 1 formiddagssession + 1 eftermiddagssession eller 1 dagsudflugt.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister i resortet, alt sammen med et maksimum af deling og sjov! Om aftenen debriefing med din instruktør og en plan for den næste dag om de tekniske punkter, der skal forbedres for at være på toppen af dine linjer og kurver.

Påkrævet udstyr

1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbepomade

Medbring en eller to hængelåse til at låse din garderobe eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, støvler og stave.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Flaine Grand Massif-skipas gyldigt indtil kursets afslutning Skiudstyr
Grupper på højst 8 personer
9 sessioner, 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Har du et meget godt niveau på ski, og vil du gerne have en personlig opfølgning for at forbedre din teknik?