Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (kl. 8.30-10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og dit Nordic Alp-skipas, der er gyldigt fra første kursusdag.

Du kan derefter gå gennem landsbyen Villeneuve for at komme til det nordiske område fra Pontillas.

Sportsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Om aftenen vil UCPA’s personale give dig alle oplysninger om de overvågede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen senest kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Serre Chevalier. Om morgenen skal du varme op og tjekke dit niveau. Om eftermiddagen teknisk session i Les Alberts (indgangen til Clarée-dalen).

Tirsdag – Mindre teknisk, flere kilometer, dagstur i Clarée-dalen (Névache) eller Vallouise-dalen.

Onsdag – Formiddag med hvile eller skiløb på egen hånd. Om eftermiddagen afgang til en 100 % lokal løkke.

Torsdag, afgang med minibussen tidligt (8:30) i retning af Arvieux, i hjertet af Queyras, til 2 dages skiløb på de smukkeste løjper i regionen. I overnatter på gîte “Les Baladins” i Ceillac.

Fredag, afslutning af ugen i apotheose for en opstigning til Ceillac, et lille nordisk paradis. Sidst på dagen vender du tilbage til centrum af Serre Chevalier.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleece, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter (snowboardhandsker eller vanter er at foretrække, da de er løsere og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesfaktor, 1 læbepomade.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne, en madpakke og gadesko.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Udstyr til langrendsski
Langrendspas til langrendsski
Gruppestørrelse: højst 8 personer
Rejse med minibus
9 sessioner 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Queyras …stedet for en intens nordisk skiferie.