Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikret område til opbevaring af din bagage), udstyr og dine Nordic Alp ski-pas er til rådighed fra den første dag.

Du kan derefter gå gennem Villeneuve landsby for at nå det nordiske område fra Pontillas.

Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få mest muligt ud af din første feriedag, og komme i gang med at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle de informationer, du har brug for om de guidede sessioner, der begynder næste dag: Gruppeinddeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (via e-mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil derefter finde en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12. Du skal forlade dit værelse senest kl. 13. Afgang fra sportsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

Mandag – Serre Chevalier. Om morgenen, opvarmning og kontrol af dit niveau. Om eftermiddagen, teknisk træning i Alberts (indgangen til Clarée-dalen).

Tirsdag – Mindre teknik, flere kilometer, dagstur til Clarée-dalen (Névache) eller Vallouise-dalen.

Onsdag, formiddagshvile eller selvstændig skiløb. Om eftermiddagen, afgang til en 100% lokal løkke.

Torsdag, afgang med minibus ved de tidlige morgentimer (8:30) i retning af Arvieux, i hjertet af Queyras, for 2 dage med skiløb på de smukkeste løkker i regionen. Du tilbringer natten på gæstehuset “Les Baladins” i byen Ceillac.

Fredag, ugen afsluttes med en storslået bestigning til Ceillac, en lille nordisk paradis. Tidligt om aftenen, retur til Serre Chevalier centrum.

Abløbet af dette program er givet som en indikation. Det kan ændres eller ændres afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrbetingelser. I så fald er kun UCPA-ledelsesansvarlige berettigede til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb:
1 ski-jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 sweater eller fleecejakker, 1 par termostrømper, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboardshandsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller der filtrerer UV-stråler, 1 skimaske, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Medbring en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk til måltider på pisterne, en madkasse og et par hverdagssko.

Medbring dit eget toiletartikler (lagner er leveret af UCPA).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Udstyr til langrendsski
Langrendspas til langrendsski
Gruppestørrelse: højst 8 personer
Rejse med minibus
9 sessioner 23 timer med instruktør

Teknisk niveau

Le Queyras … det perfekte sted for et intensivt nordisk skiferie.