Ankomst og afrejse

Vi byder jer velkommen om søndagen fra kl. 14:00 til 18:00. I løbet af eftermiddagen er der arrangeret aktiviteter, som man kan deltage i på egen hånd. Hvis du ankommer efter kl. 19:00, vil en velkomstkuvert være tilgængelig for dig i receptionen. Din sportsprogram starter mandag morgen. Det er muligt at ankomme dagen før som en mulighed, når du tilmelder dig eller hos sportslandsbyen. Uden for juli og august er værelserne til rådighed kl. 18:00.

Dit ophold afslutter lørdag efter frokost.
Værelserne skal frigives inden kl. 10.
Der er mulighed for en ekstra overnatning afhængigt af perioder og tilgængelighed. Betingelser og tilmelding direkte på sportsbyen.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag er der 8 guidede og/eller selvstændige dyk. På dine halve fridage kan du nyde svømning, dovne dage, gåture langs kysten.

Gennemførelsen af dette program er givet som vejledende. Det kan ændre sig eller justeres afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er det kun ledelsen af UCPA, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger. Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse skiftetøj, nødvendigheder og håndklæde, solbriller, vandflaske (eller en plastflaske), hat, sweater, vindjakke, vandtæt solcreme. Forudse et myggemiddel. Hvis du har en maske og et snorkel, kan du tage dem med for at nyde det klare vand i Middelhavet i din fritid.
Tag et par sneakers eller vandrestøvler med, nyttige til at udforske vores kyststier. En lille rygsæk. Du kan overveje neoprensokker (kompatible med svømmefødder) i starten og slutningen af sæsonen.
Reglerne kræver, at dykkere, der overstiger 20 meters dybde i udforskning, autonomi eller træning (dykkere ved afslutningen af niveau 2 eller PE-40 kvalifikation) skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompression.
Husk at medbringe din enhed, ellers er det muligt at leje en på stedet (15 euro pr. uge).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Teknisk niveau

Unikke dyk udover 20 meter på en storslået lokalitet på Côte d’Azur