Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen. Første dyk kl. 14.00. Mulighed for at spise frokost i sportsbyen.
Mulighed for at ankomme dagen før, afhængigt af tilgængelighed. Oplysninger, priser og reservationer via e-mail eller ved at ringe direkte til sportsbyen.

Kurset slutter kl. 14.00.
Værelserne forlades kl. 11.30.

Dag for dag program

D2 til D5: Niveau 2-kurset er en blanding af teknik og udforskning, hvor du lærer at orientere dig og styre dine dykkeparametre.
Dykkene vil blive vekslet med teoriundervisning før eller efter dykkene. Disse lektioner vil altid være relateret til det, du oplever i praksis, og vil finde sted i vores multifunktionelle lokaler, der er udstyret med en videoprojektor til brug af visuelle elementer.

PE40-program
Det første dyk vil bestå af et genopfriskningskursus for at bringe dig op på niveau med den viden, du har erhvervet på niveau 1. Dette dyk vil finde sted fra kysten til en maksimal dybde på 20 m. Vi vil kontrollere sikkerhedsøvelser, masketømning, frigørelse og kontrolleret opstigning ved udånding samt dit niveau af stabilisering med redningsvesten.
De følgende dyk vil bestå af stabiliseringsøvelser for at udvikle din balance og dine grundlæggende stabiliseringsfærdigheder. Ved kursets afslutning vil du være i stand til at stige op på egen hånd, dykke ned i vandet og stabilisere dig selv efter fornemmelse (ikke kun efter visuelle signaler).
Øvelserne vil blive ledsaget af udforskningsdyk for at lære at orientere dig under vandet og at styre dit dyk i par. Ved slutningen af ugen vil du beherske din ventilation i forhold til lungevolumen og vide, hvordan du styrer dit forbrug. I slutningen af ugen skal du dykke ned over 25 m for at få PE40-validering. (Forudsat at du har lært at fordybe dig, vende tilbage til overfladen – holde stop – og stabilisere dig).

PA20-program
Det første dyk vil være designet til at verificere PE40-færdighederne med hensyn til stabilisering, orientering og opstigningsstyring.
I løbet af de følgende dyk vil du lære at bruge redningsvesten som et sikkerhedselement og til opstigning af en kammerat i vanskeligheder.
Resten af dykkene vil være dyk i relativ autonomi (instruktør bag dig), hvor du vil perfektionere dine færdigheder inden for dykkerstyring og orientering. Du får dit niveau 2 godkendt, når alle færdigheder er erhvervet ved ugens udgang. Hvis du validerer lidt før kursets afslutning, vil du kunne foretage dit første dyk i reel autonomi.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj, et meget godt myggespray, 2 hængelåse (30 eller 40 mm), solcreme og en vandflaske.
Forordningen kræver, at dykkere, der overskrider 20 meters dybde i forbindelse med udforskning, autonomi eller uddannelse (dykkere ved afslutningen af niveau 2-uddannelse eller PE-40-kvalifikation), skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompressionen.
Husk at medbringe dit eget instrument. Det er muligt at leje et på stedet (3 euro pr. dag).

Sportsbyen er udstyret med en opblæsningsstation, 2 bådbåde med 30 pladser, 3 RIB’er med 18 pladser og 200 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra dykkercomputer og neoprenstrømper.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
8 dyk under opsyn
Teoretisk uddannelse
PE40- og/eller PA20-certifikat
Specifikt udstyr undtagen dykkercomputeren
De hyggelige aftener

Teknisk niveau

Bestå dit niveau 2 for at dykke ned til 40 meter og lære at dykke selvstændigt