Ankomst og afrejse

Reception i sportsbyen søndag fra kl. 15.00 og før kl. 17.00.

På søndag mødes vi kl. 14.30 ved havnen i Les Goudes. Der arrangeres en transport af bagagen med UCPA-båden fra havnen i Les Goudes, quai Henri Gaudin, først kl. 14.30. Den person, der vil tage imod dig, vil minde dig om vejen til sportsbyen. Ved senere ankomster er der ikke garanti for overførsel af bagagen.

Det anbefales at medbringe rygsæk og et par kondisko, adgang til halvøen Cap Croisette via bakken (560 m).

Kurset slutter lørdag kl. 10.00.
Der er planlagt en tilbagelevering af bagagen til havnen i Les Goudes ved kursets afslutning.

Dag for dag program

Niveau 2-kurset er en blanding af teknik og udforskning, hvor du lærer at orientere dig og styre dine dykkeparametre.

PE40-program
Det første dyk vil give os mulighed for at vurdere dit indledende niveau for at vælge den bedste progression for dig. Individualisering er en af vores særlige kendetegn. De første dyk vil fokusere på de grundlæggende principper for balance og stabilisering. Du vil perfektionere brugen af stabiliseringsvesten. Du lærer at styre din opstigning individuelt eller i par. Du forbedrer din orientering og lærer også at opretholde et dekompressionsstop i åbent vand ved hjælp af en faldskærm. De teoretiske kurser vil blive tilrettelagt i forhold til det, du gør i praksis for at validere disse færdigheder i slutningen af ugen.

PA20-program
Kun muligt, hvis du har valideret de første 3 færdigheder på niveau 2, hvis du er PE40 eller hvis du har Advanced Open Water-certifikatet.
Det første dyk giver dig mulighed for at bekræfte den viden, du har erhvervet i løbet af den første uge. I løbet af ugen vil du lære alle principperne for autonom dykning. Styring af dykningen fra start til slut og under hensyntagen til dine holdkammerater. Brugen af redningsvesten som et hjælpe- og redningsværktøj, kommunikation og reaktion på tegn, der kræver assisteret opstigning. Der vil blive organiseret et autonomt dyk under vejledning. Hvis du bekræfter dit niveau inden udgangen af ugen, vil du kunne foretage dit første autonome dyk. Teorien kan også valideres efter anmodning.

En halv dag er fri og uden aktivitet midt på ugen. Afslapning eller besøg omkring Cap Croisette: Les Goudes-højderne, de nærliggende bugter, semaforen i Callelongue, Marseille eller bare slappe af.

Alle dyk vil blive suppleret med udforskningstid, hvor du kan nyde de usædvanlige steder omkring Cap Croisette: Nationalparken Calanques of Marseille, Riou-arkipelaget eller øen Panier.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv håndklæder, skiftetøj, solbriller, vindjakke, lygte og myggespray.

Sportsbyen er udstyret med en opblæsningsstation, en 20-sæders båd, en RIB og 40 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra dykkercomputer og neoprenstrømper.
Det er muligt at leje en dykkercomputer til denne type kursus (3 euro/dag).

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
9 dyk under opsyn
Teoretisk uddannelse
PE40 og/eller PA20 eksamen
Dykkerudstyr
De hyggelige aftener

Teknisk niveau

Bestå dit niveau 2 for at dykke ned til 40 meter og lære at dykke selvstændigt