Ankomst og afrejse

Dag 1 – Velkomst fra kl. 17.00 i UCPA’s sportsby i Saint-Pierre.

Hvis du har taget UCPA-flyet: ankomst om eftermiddagen i Aimé Césaire lufthavn, transport med bus til sportsbyen. Velkomst, installation og middag.

Dag 8 – Fri formiddag. Opholdets afslutning. Transfer til lufthavnen omkring kl. 14.00 og returfly til Paris med overnatning i flyet.

D9 – Ankomst til Paris om morgenen

Dag for dag program

D2-J6 : 10 dyk med instruktør, to pr. dag.

Du vil besøge de smukkeste steder i det nordlige Martinique: Babodie kløfterne, La Perle, haverne i Prêcheur, ubåden, Pointe Lamarre…

D7 : Fri dag
Slap af i sportsbyen og i Saint-Pierre eller lej en bil for at benytte øens vigtigste aktiviteter efter eget ønske: Svømning omkring Îlets François, opdagelse af de sydlige strande, vandreture på Mount Pelée, besøg i Balata-haverne.
Vi vil præsentere dig for Martinique’s must-sees

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

For din komfort
En lille førstehjælpskasse til eventuelle skader, personlig medicin, salver eller myggespray.

Pas på solen! Medbring mindst en langærmet T-shirt, hat eller kasket, solbriller (med lukning), beskyttende creme til ansigt og læber og glem ikke dit badetøj.

Glem ikke noget, for du finder måske ikke det, du har brug for på stedet.

Den nye forordning forpligter dykkere, der overskrider 20 meters dybde under udforskning, på egen hånd eller under uddannelse (dykkere ved afslutningen af niveau 2-uddannelse eller PE-40-kvalifikation), til at være udstyret med et personligt dekompressionsudstyr. Husk at medbringe dine egne instrumenter, ellers er det muligt at leje dem på stedet.

Sportsbyen er udstyret med en oppustningsstation, 2 pramme med 20 pladser, en halvstiv med 9 pladser og 50 komplette apparater af mærket Scubapro. Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, undtagen dykkercomputeren.

Forplejning

Fuld pension
Vestindisk tradition, fra brødfrugt til colombo og hvidt kød.
Alt er hjemmelavet med lokale produkter og helst i kort kredsløb.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
10 dykkersessioner med instruktør
Dykkerudstyr
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

En uge med dykning i det gennemsigtige vand i Saint-Pierre!