Ankomst og afrejse

D1 – Ankomst.
UCPA Lumbarda byder dig velkommen på fredag fra kl. 18.00.
Det vil være en god lejlighed til at finde sig til rette, og hvorfor ikke se solnedgangen fra poolen før middagen.

Rejser du med UCPA?
> Afrejse med fly fredag morgen og ankomst til lufthavnen om eftermiddagen. Fra lufthavnen transfer (2.30 minibus med aircondition til Orebić-molen (2.30 minibus med privat aircondition). Derefter overførsel med færge til øen Korcula, og overførsel til centrum.
Ankomst til centret forventes sidst på dagen.

D8 – Returnering
Dit ophold slutter den følgende fredag kl. 11.00.

Rejser du med UCPA?
> Du forlader centret tidligt om morgenen for at nyde en del af dagen i Dubrovnik!
Efter færgen og transporten med minibus ankommer du til Dubrovnik om morgenen. Mens du venter på dit fly om eftermiddagen, kan du tage til denne monumentale by, som har fået tilnavnet Adriaterhavets perle. Det vil være en mulighed for at opleve og besøge den gamle bydel, dens volde, dens palads osv. Med sin unikke arkitektur er den endda blevet brugt som kulisse til optagelser af nogle mytiske serier.
Efter flyveturen ankommer du til Paris tidligt om aftenen.

Dag for dag program

Dag 2 – Dykning og afslapning
Den første morgen på din ferie skal du tage til dykkercentret, som ligger få minutters gang fra hotellet. Timerne er tilpasset dit niveau, uanset om du er nybegynder eller dykker på niveau 1. Efter en indledende briefing om udstyret skal du dykke og opleve nogle tekniske øvelser for at opnå større komfort.
Til frokost vil du opleve nogle lokale specialiteter på en restaurant i Lumbarda. Eftermiddagen er fri til solbadning ved poolen eller til at besøge det omkringliggende område.
Om aftenen vil velkomstdrinken være en lejlighed til at lære resten af gruppen at kende.

D3 – Dagsvandring med badning i en bæk
Der venter dig en heldagsvandring. På en 17 km lang rundtur vandrer I ind i landet gennem vinmarker og olivenlunde. Frokosten serveres på en lokal kro med udsigt over havet. Grøntsager, mad, alkohol … alt er lokalt. Derefter fortsætter du vandreturen til en smuk, vild og uspoleret bugt på sydkysten. Efter en god svømmetur, opstigningen og hjemturen i minibus venter der jer en smagsprøve om aftenen. I hjertet af vinmarkerne, på øens højder, spiser I middag hos en lokal vinproducent.

D4 – Dykning og byen Korcula
Endnu en gang kører vi til dykkercentret. I sejler med båd til hjertet af øgruppen, mod øen Gubavac, som giver mulighed for lidt dybere dyk (5-6 meter).
Om eftermiddagen, efter en frokost på en typisk restaurant, kører vi mod Korcula. Med en engelsktalende specialiseret guide vil du opleve den historiske og befæstede Marco Polo-by. Derefter kan du benytte dig af omgivelserne til at slentre rundt, drikke en kop kaffe på terrassen eller shoppe lidt. Hjemkomsten til centrum finder sted sidst på eftermiddagen. Aftenen er til fri disposition.

Dag 5 – Dykkerdag
På denne 100% dykkerdag møder du op på centret om morgenen. Der venter dig et dyk på Boka-vraget. Dette 100 meter lange skib gik på grund i 1979. Det er let tilgængeligt, da det ligger lige over vandniveau, og du vil besøge det med tank.
Ved middagstid vil du holde en god pause på en lokal restaurant i Lumbarda. Derefter tager I af sted til dagens andet dyk, hvor I tager båden for at dykke i det åbne hav blandt småøerne.
Om aftenen mødes gruppen på en restaurant i Korcula, hvorfra der er udsigt over byen. Flere busser vil køre jer til centrum på det ønskede tidspunkt.

Dag 6 – Fri dag
I løbet af denne fridag er der flere muligheder. I kan slappe af ved hotellets pool eller udforske området på egen hånd.
Lej en cykel for at køre langs kysten, lej en båd for at sejle mellem øerne eller lej en bil for at køre til de forskellige bugter på øen … Khalifa vil give dig sine råd.

D7 – Kajaksejlads rundt på øerne
Det er af sted til en dag med øhop i kajak. Blandt de øer, du stopper på, er Badija berømt for sit gamle kloster, men også for de mange hjorte, der lever der. I picnicer på en af øerne, og hvorfor ikke benytte lejligheden til at snorkle lidt.
Til jeres sidste aften holder UCPA-holdet en fælles grillfest sammen med jer.

Dette program er kun vejledende og kan ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

På grund af programmet anbefaler vi, at du medbringer gode vandresko og en lille rygsæk til vandreturene. Da strandene er lavet af småsten, kan det også være nyttigt at medbringe badesko. Da solen er meget stærk, anbefaler vi, at du medbringer en kasket/hat og solbriller.

For din komfort anbefaler vi, at du tager et lille apotek med personlig medicin, myggebekæmpelsesmidler, økologisk solcreme (for at respektere områdets fauna og flora) osv. med.
Da solen står tidligt op i Kroatien, kan du også tage en natmaske med, så du ikke bliver vækket af de første solstråler.

Alt dykkerudstyr er til rådighed på stedet. Men glem ikke dit badetøj!

Alt udstyr i forbindelse med sportsaktiviteterne stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Under opholdet får du fuld forplejning.
Morgenmaden indtages på hotellet i form af en buffet. Frokosten serveres som en picnic eller oftere på lokale restauranter. Middagsmaden serveres på hotellet eller ved nogle lejligheder på lokale restauranter.

NB: Afhængigt af restauranten er visse desserter ikke inkluderet i helpension.

Inkluderet med rejsen

7 overnatninger på Borik Hotel
Fuld pension, herunder mange måltider på lokale restauranter
Alle aktiviteter og besøg er inkluderet i programmet: 4 dykninger, 1 dags vandreture, 1 guidet tur til Korcula, 1 dags kajaksejlads
Ledsagelse af sportsinstruktører med lokalkendskab
Det nødvendige sportsudstyr til aktiviteterne
transport til sportsaktiviteterne
Hvis du bestiller transport med UCPA: internationale returflyvninger og transport mellem lufthavnen og centret

Teknisk niveau

Fordybelse i det krystalklare vand i Adriaterhavet