Ankomst og afrejse

Velkommen om morgenen. Første dyk kl. 14.00. Mulighed for at spise frokost i sportsbyen.
Mulighed for at ankomme dagen før, afhængigt af tilgængelighed. Oplysninger, priser og reservationer via e-mail eller ved at ringe direkte til sportsbyen.

Kurset slutter kl. 14.00.
Værelserne forlades kl. 11.30.

Dag for dag program

Det første dyk ved din ankomst vil være en mulighed for at evaluere dine færdigheder og definere dine individuelle fremskridt.
Dette første dyk vil blive foretaget fra båden, så du ikke er begrænset af de tidsmæssige begrænsninger, der er forbundet med en bådtur.
Du vil have tid til at lære din instruktør og din gruppe at kende. Hvis du ikke har dykket i lang tid, vil dette være en mulighed for at få styr på forberedelsen af udstyret og styringen af dykningen uden tidspres.

Fra det andet dyk tager du af sted med båd for at opdage et første sted på den blå kyst, og du vil kunne drage fordel af de første råd fra din instruktør.
Hvis vejret tillader det, vil du de følgende dage tage ud om morgenen til mere fjerntliggende steder: steder som Ile du Planier, Chaouen, Pharillons eller Frioul-øerne.
Om eftermiddagen vil du se steder, der ligger tættere på den blå kyst for at holde dig væk fra den termiske vind om eftermiddagen.
Du vil opleve en meget rig fauna og flora, og du vil kunne udvikle dine observationsevner på stederne: Zombier, conger ål, muræner, tandbiller osv. På den blå kyst er der mange røde koraller, især omkring øen Elevine.
Hvis du forbedrer dine sanser, kan du få mest muligt ud af dine dyk.

For de mere erfarne dykkere vil det første dyk fokusere på genjustering og finde de rigtige fornemmelser for at vænne sig til dybden i løbet af ugen.

Dykkestederne er velegnede til alle niveauer. Formiddagens dyk vil blive overvåget i 20/40m-zonen, og eftermiddagsdykkene vil være rettet mod at forbedre dine færdigheder eller øve dig selvstændigt (afhængigt af dit niveau).
Der vil blive givet teknisk rådgivning under opholdet, især hvis du planlægger at gå videre til et højere niveau på et senere kursus.

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring skiftetøj, et meget godt myggespray, 2 hængelåse (30 eller 40 mm), solcreme og en vandflaske.
Reglerne kræver, at dykkere, der overskrider 20 meters dybde i forbindelse med udforskning, autonomi eller uddannelse (dykkere ved afslutningen af niveau 2 uddannelse eller PE-40 kvalifikation), skal være udstyret med en dykkercomputer, der kan beregne dekompression.
Husk at medbringe dit eget instrument. Det er muligt at leje et på stedet (3 euro pr. dag).

Sportsbyen er udstyret med en opblæsningsstation, 2 bådbåde med 30 pladser, 3 RIB’er med 18 pladser og 200 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra dykkercomputer og neoprenstrømper.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
8 dyk med instruktør
Specifikt udstyr undtagen dykkercomputer
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Tekniske og udforskningsaktiviteter på mere end 20 m og i autonomi på Côte Bleue-spots