Ankomst og afrejse

Vi byder dig velkommen om søndagen mellem kl. 10.00 og 17.00.
Du kan benytte dig af faciliteterne i sportsbyen: swimmingpool, badminton, agorareal, petanquebane…
Sidst på eftermiddagen mødes du med dine sportsvejledere til drøftelser, møder og præsentation af dit program for ugen.
Adgangen til sportsbyen er åben lørdag og søndag. Den lukkes kl. 22.00 ved hjælp af en adgangskode på de øvrige dage i ugen.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du komme til sportsbyen i Les Arcs lørdag mellem kl. 17 og 19.

Lørdag morgen afslapning, swimmingpool, badmington, petanque, vandretur uden ledsagelse, besøg på feriebyen Les Arcs… det er op til dig! Sidste frokost fra kl. 12.00.
Opholdet slutter lørdag inden kl. 14.00.

Dag for dag program

Mandag – Efter at du har udstyret dig selv med beskyttelsesudstyr, tager du af sted til din første session, nogle råd til at starte ugen godt og allerede noget sjov. Om eftermiddagen tager du dine første ture og gør fremskridt på en sjov måde på pumpebanen i Bourg Saint Maurice, inden du tager svævebanen op til sportsbyen Les Arcs.

Tirsdag – Anden dag på Bike park i Les Arcs. Du kører på alle banerne fra Arcs 2000 til Arcs 1800. En mulighed for at perfektionere dine kørefærdigheder.

Onsdag – Efter et par ture i Bike Parc des Arcs skal du ud på nogle usædvanlige og smukke gratis ture i Bourg Saint Maurice.

Torsdag – I dag er det Peisey, der er stedet at være. Kenderne har forstået, at der ikke er mangel på singler, og der vil være glidning.

Fredag – Tror du, at du har udforsket alt om Les Arcs? Så tager du fejl. Der er stadig nogle “hemmelige steder”, og din instruktør vil hjælpe dig med at opdage dem på denne sidste dag med sjov.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Kontroller venligst, at du har det niveau, der kræves til dette kursus … hvis du ikke har det nødvendige niveau, kan du ikke deltage i dette kursus, og vi vil ikke altid kunne finde en plads i en anden gruppe til dig.

Påkrævet udstyr

Sommerhat eller kasket eller tørklæde, solbriller, T-shirt(s), sweatshirt, fleecejakke eller kraftig trøje, vandtæt jakke (Goretex eller K-Way-type), shorts, badedragt, lærredsbukser, vandflaske eller plastikflaske, lille tupperware-boks til at lægge dagens salat i, når du tager på picnic, bestik, kniv, en toilettaske, et lille håndklæde og en lille førstehjælpskasse (nogle plastre og desinfektionsmiddel, noget mod hovedpine og tarmproblemer), en 30 l plastiksæk til at beskytte dine ejendele mod fugt i din rygsæk.
Glem ikke en hængelås til dit individuelle klædeskab.

Beklædning til mountainbiking
– Sportssko med flade såler
– Baggy shorts
– Skjorter med lange ærmer.
– Handsker med lange fingre er et must.
– Mountainbike- (eller ski-) maske
– Letvægtsfleece
– vindtæt og vandtæt jakke.
– Vandflaske eller vandpose.
– Lille udstyr (solcreme, læbestift, bandager)

DH-cykel, hjelm, beskyttelsesudstyr.

Forplejning

Alle måltider er inkluderet, fra morgenmad om søndagen til frokost om lørdagen.
Måltiderne er til selvbetjening. Du bedes venligst rydde og rengøre dit bord.
Dit program kan omfatte kolde måltider. Tag en vandflaske (1,5 l) med. For at undgå engangsmad bedes du tage en plastikskål, der kan lukkes (af tupperware-typen), plastikbestik, små lynlåsposer, store genbrugsposer …
Drikkevarer er ikke inkluderet.

Til dagens aktiviteter er der mad til rådighed. Men hvis du er storforbruger af cornflakes, chokolade eller energibarer, så tag noget med!

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
5 dages mountainbiking

Teknisk niveau

Kør i cykelparken og de hemmelige steder i Les Arcs!